Повезане вести

"Само троје људи са естраде сам Позвао на свадбу": Аца Лукас се обратио званицама, а тек кад чујете шта је рекао за остале…

"Само троје људи са естраде сам Позвао на свадбу": Аца Лукас се обратио званицама, а тек кад чујете шта је рекао за остале…

Блиц 06.03.2022
Певач Аца Лукас оженио је старијег сина Лазара Вуксановића, који је својој изабраници Ани изговорио судбоносно "да". Славље се наставило у једном престоничком ресторану, а од познатих се појавио Саша Матић са супругом. Лукас се… »
Лукас китио хармоникаше, само на једну песму дао 1.000 €! На свадбу позвао само троје колега - "За остале ме боли уво"

Лукас китио хармоникаше, само на једну песму дао 1.000 €! На свадбу позвао само троје колега - "За остале ме боли уво"

Мондо 06.03.2022
Аца Лукас оженио је најстаријег сина Лазара, а свадба је организована у једном београдском ресторану. Аца Лукас оженио је најстаријег сина Лазара, а свадба је организована у једном београдском ресторану. Лазар Вуксановић, оженио… »
(Видео) Аца Лукас све време грлио сина и снају: - Лазару гурнуо паре, а његова реакција непроцењива: Детаљи са свадбе о…

(Видео) Аца Лукас све време грлио сина и снају: - Лазару гурнуо паре, а његова реакција непроцењива: Детаљи са свадбе о…

Блиц 06.03.2022
Фолк певач Аца Лукас отпевао је песму за први плес свом сину Лазару и његовој изабраници Ани, која је након венчања узела презиме Вуксановић. Наиме, он је са певачицом извео нумеру "Има ли наде за нас", а призор је многима… »
Да сам прао ноге на сцени можда бих победио! Лукас жестоко оплео по представници Србије за Песму Евровизије

Да сам прао ноге на сцени можда бих победио! Лукас жестоко оплео по представници Србије за Песму Евровизије

Мондо 06.03.2022
Огласио се први пут након избора Песме за Евровизију. Огласио се први пут након избора Песме за Евровизију. Аца Лукас оженио је најстаријег сина Лазара Вуксановиаћ, а гала славље уприличено је у једном београдском ресторану… »
Сазнајемо! Оволики број гласова се десио први пут у историји "Беовизије", а једна ствар је невероватна: Жири и публика су се…

Сазнајемо! Оволики број гласова се десио први пут у историји "Беовизије", а једна ствар је невероватна: Жири и публика су се…

Блиц 06.03.2022
Могло би се рећи да претходних година није владало огромно интересовање за избор за песму Евровизије као што је то било синоћ. Финале је завшрено, а Србија је одлучила да је у Италији представља - Констракта и песма "Ин Цорпоре… »
Аца Лукас о колегама са естраде: Позвао сам само троје људи, за остале ме боли уво

Аца Лукас о колегама са естраде: Позвао сам само троје људи, за остале ме боли уво

Вечерње новости 06.03.2022
Фото: Новости Међутим, певач је пред свим званицама открио и кога је то са естраде позвао на синовљеву свадбу. Како је истакао, он је желео само троје људи. - Позвао сам само троје људи. Дошао је мој Сале (Саша Матић). Цеца ће… »
(Видео) Лете еври на све стране: Лукас жени сина, а ево како чашћава: 500 евра за певачићу, 500 евра за сина, па опет у круг…

(Видео) Лете еври на све стране: Лукас жени сина, а ево како чашћава: 500 евра за певачићу, 500 евра за сина, па опет у круг…

Блиц 06.03.2022
Лазар Вуксановић, син Аце Лукаса изговорио је судбоносно "да" својој изабраници Ани Стајић, а нешто после 14 часова, младенци и сватови стигли су у луксузну салу где ће се одржати свадбено весеље. Од самог почетка на слављу је… »
Лукас оженио сина! Луда журка на свадби: Лукас китио свираче еврима, запевао на глас, придружио му се Саша Матић! (курир ТВ)…

Лукас оженио сина! Луда журка на свадби: Лукас китио свираче еврима, запевао на глас, придружио му се Саша Матић! (курир ТВ)…

Курир 06.03.2022
Фолк звезда Аца Лукас данас у једном београдском ресторану прави велико свадбено весеље за свог најстаријег сина Лазара ког је данас оженио. Аца Лукас ужива на свадби свог наследника, а добар провод је и те како загарантован и… »
Лукас само за једну песму дао 1.000 €! Ово га је погодило У срце, новчанице прште на све стране, а октили и њега са 500 €…

Лукас само за једну песму дао 1.000 €! Ово га је погодило У срце, новчанице прште на све стране, а октили и њега са 500 €…

Курир 06.03.2022
Аца Лукас отпевао је сину Лазару и његовој изабраници Ани први плес, а потом је запевао и свој велики хит "Волиш ли ме". Након тога је наставио да се весели, а када је певачица запевала песму Шемсе Суљаковић "Пристајем на све"… »
(Видео) Чист луксуз! Бисери, перје, цвеће у белој боји Бајковито венчање сина Аце Лукаса, овде се одржава гала прослава

(Видео) Чист луксуз! Бисери, перје, цвеће у белој боји Бајковито венчање сина Аце Лукаса, овде се одржава гала прослава

Блиц 06.03.2022
Лазар Вуксановић, син Аце Лукаса изговорио је судбоносно "да" својој изабраници Ани Стајић, а нешто после 14 часова, младенци и сватови стигли су у луксузну салу где ће се одржати свадбено весеље. На улазу у салу стајала је… »
Лукас открио како му се свиђа снајка! Нећу им певати и држати концерт на венчању, а ево шта је рекао о поклону!

Лукас открио како му се свиђа снајка! Нећу им певати и држати концерт на венчању, а ево шта је рекао о поклону!

Курир 06.03.2022
Фолкер Аца Лукас оженио је најстаријег сина Лазара, а прослава је у једном београдском ресторану.Лукас је дао и прву изјаву након црквеног венчања, па није крио колико је срећан. - Нема срећнијег дана. Задовољан сам снајком… »
Аца Лукас о свадби сина: Једва чекам да будем деда

Аца Лукас о свадби сина: Једва чекам да будем деда

Вечерње новости 06.03.2022
Фото: Принтскрин Следи велика свадбена фешта, којој је претходило црквено венчање на Карабурми, а Лукас је поделио своје прве импресије. Фото: Фото: АТА имагес ПОГЛЕДАЈ ГАЛЕРИЈУ - Искрено, дуго је певао поп, заболела ме је… »
Шта ја има њега да саветујем? Три пута сам се женио! Прва изјава Аце Лукаса након женидбе сина, ево шта мисли о снајки!

Шта ја има њега да саветујем? Три пута сам се женио! Прва изјава Аце Лукаса након женидбе сина, ево шта мисли о снајки!

Мондо 06.03.2022
Аца Лукас се обратио медијима након што је оженио сина. Аца Лукас се обратио медијима након што је оженио сина. Лазар Вуксановић, најстарији син Аце Лукаса, оженио је своју трудну изабраницу Ану, а церемонија венчања обављена… »
Да сам прао ноге на бини можда бих и ја победио! Лукас оплео по Констракти, прва изјава после Песме за Евровизију 22!

Да сам прао ноге на бини можда бих и ја победио! Лукас оплео по Констракти, прва изјава после Песме за Евровизију 22!

Курир 06.03.2022
Аца Лукас након венчања сина Лазара дао је прву изјаву о синоћњем учешћу на Песми за Евровизију. Како је рекао победничка песма “Ин цорпоре сано” му се није нарочито допала. – Отишла група Конструкција, не свиђа ми се песма, да… »
(Видео) "да сам прао ноге на бини можда бих победио": Прва Лукасова изјава након Беовизије 2022, прозива Констракту: "Било је…

(Видео) "да сам прао ноге на бини можда бих победио": Прва Лукасова изјава након Беовизије 2022, прозива Констракту: "Било је…

Блиц 06.03.2022
Синоћ је одржано финале такмичења "Песма за Евровизију", на којем је Србија одлучила ко је представља у Италији - Констракта и песма "Ин Цорпоре Сано", а певач Аца Лукас је освојио 5. место са песмом "Оскар". Аца Лукас је, овим… »
Прва изјава аце лукаса након што је оженио сина! Фолкер открио да ли је задовољан снајком, а ево да ли је саветовао Лазара!

Прва изјава аце лукаса након што је оженио сина! Фолкер открио да ли је задовољан снајком, а ево да ли је саветовао Лазара!

Курир 06.03.2022
Фолкер Аца Лукас је данас оженио најстаријег сина Лазара, а прослава је у једном београдском ресторану. Лукас је дао и прву изјаву након црквеног венчања, па није крио колико је срећан. "Женим сина, наравно да је то срећан дан… »
Ово је лукасова бивша жена: Цеца се никада не појављује у јавности, а сада проговорила о снајки:"Ја имам већ унучиће, али…

Ово је лукасова бивша жена: Цеца се никада не појављује у јавности, а сада проговорила о снајки:"Ја имам већ унучиће, али…

Блиц 06.03.2022
Прва супруга фолкера Аце Лукаса, Цеца Вуксановић међу првима је дошла на венчање свог наследника, а том приликом је и прокоментарисала снајку Ану. - Дива је, дивна - рекла је кратко Цеца, а онда смо је упитали да ли једва чека… »
(Видео) Дан након беовизије 2022 Аца Лукас слави: Ево како кити трубаче парама на свадби свог сина Лазара

(Видео) Дан након беовизије 2022 Аца Лукас слави: Ево како кити трубаче парама на свадби свог сина Лазара

Блиц 06.03.2022
Синоћ је одржано финале такмичења "Песма за Евровизију", на којем је Србија одлучила ко је представља у Италији - Констракта и песма "Ин Цорпоре Сано", а певач Аца Лукас је освојио 5. место са песмом "Оскар". Аца Лукас, након… »
(Видео) Фолкер закаснио на црквено венчање сина: Аца Лукас дошао са трубачима, китио их новчаницама, а онда утишавао

(Видео) Фолкер закаснио на црквено венчање сина: Аца Лукас дошао са трубачима, китио их новчаницама, а онда утишавао

Блиц 06.03.2022
Фолкер Аца Лукас закаснио је на црквено венчање сина Лазара Вуксановића и његове трудне изабранице Ане. Лукас је, наиме, стигао испред цркве на Карабурми у пратњи трубача, које је китио новчаницама, након што су младенци и… »
(Видео) Свадба сина Аце Лукаса: Младенци стигли у цркву, а ту је и фолкерова прва жена Цеца, Лазар открио: "Не знам да ли ће…

(Видео) Свадба сина Аце Лукаса: Младенци стигли у цркву, а ту је и фолкерова прва жена Цеца, Лазар открио: "Не знам да ли ће…

Блиц 06.03.2022
Син фолкера Аце Лукаса, Лазар Вуксановић данас ће се оженити изабраницом Аном која је у другом стању. Њих двоје ће се венчати у цркви на Карабурми, а најближи су се већ окупили како би присуствовали церемонији. Међу првима је… »
Оженио се СИН Аце Лукаса! Лазар и Ана се зарекли на вечну љубав пред БОГОМ, певач довео трубаче! (ФОТО)

Оженио се СИН Аце Лукаса! Лазар и Ана се зарекли на вечну љубав пред БОГОМ, певач довео трубаче! (ФОТО)

Свет & Скандал 06.03.2022
Музичка звезда Аца Лукас данас жени наследника Лазара којег је добио у првом браку са Светланом Цецом Вуксановић. Младенци, пријатељи и колеге су се окупили испред цркве на Карабурми, где су се заветовали на вечну љубав, а међу… »
Лукас расплакао сина! Најемотивнији тренутак на венчању - заједно отишли по младу, а о певачевом потезу причају сви!

Лукас расплакао сина! Најемотивнији тренутак на венчању - заједно отишли по младу, а о певачевом потезу причају сви!

Мондо 06.03.2022
Аца Лукас не крије радост због венчања свог првог сина. Аца Лукас не крије радост због венчања свог првог сина. Лазар Вуксановић, најстарији син Аце Лукаса, венчаће се данас са својом трудном изабраницом Аном, а о детаљима… »
Ексклузивно! Овако изгледа црквено венчање лукасовог сина: Младенци се заклели на вечну љубав пред Богом! (Курир ТВ)

Ексклузивно! Овако изгледа црквено венчање лукасовог сина: Младенци се заклели на вечну љубав пред Богом! (Курир ТВ)

Курир 06.03.2022
Лазар Вуксановић, син фолкера Аце Лукаса и његове бивше супруге Светлане Цеце Вуксановић изговорио је судбоносно "да" својој изабраници Ани. Млада је блистала у венчаници, а екипа Курир је забележила најемотивније снимке из… »
Ово је лукасова прва супруга! Цеца се никад не појављује у јавности, а са певачем сада жени најстаријег сина! (фото)

Ово је лукасова прва супруга! Цеца се никад не појављује у јавности, а са певачем сада жени најстаријег сина! (фото)

Мондо 06.03.2022
Аца Лукас са првом женом Цецом жени сина Лазара. Аца Лукас са првом женом Цецом жени сина Лазара. Лазар Вуксановић, син певача Аце Лукаса, данас стаје на "луди камен", а церемонија венчања увелико је у току. Младожења је најпре… »
Лукас након пораза на фестивалу, данас диже чашу на свадби старијег сина

Лукас након пораза на фестивалу, данас диже чашу на свадби старијег сина

Нова 06.03.2022
Пре двадесетак минута сватови су се окупили испред Цркве Сабора Српских Светитеља где ће се данас венчати син фолкера Аце Лукаса, Лазар Вуксановић, којег је добио у браку са првом супругом Цецом. Фолкер Аца Лукас, који је синоћ… »
Ово је прва лукасова жена! Цеца се никада не појављује у јавности, а сада блиста на венчању сина Лазара, не скида осмех с…

Ово је прва лукасова жена! Цеца се никада не појављује у јавности, а сада блиста на венчању сина Лазара, не скида осмех с…

Курир 06.03.2022
Лазар Вуксановић, син фолк певач Аце Лукаса изговориће судбоносно да својој изабраници Ани. Њих двоје ће се венчати у цркви на Карабурми у присуству најближих, а на венчање прва је стигла Лазарева мајка, Цеца Вуксановић. Она је… »
(Фото) лукасова снајка блиста у венчаници: На глави вео и луксузан накит - фолкеров син не скида осмех с лица

(Фото) лукасова снајка блиста у венчаници: На глави вео и луксузан накит - фолкеров син не скида осмех с лица

Блиц 06.03.2022
Син фолкера Аце Лукаса, Лазар Вуксановић данас ће изговорити судбоносно "да" својој трудној изабраници Ани. Лазар је, наиме, одмах објавио фотографију са младом и Ана је блистала. Она је са осмехом позирала у венчаници, а… »
Лукас расплакао сина на дан венчања! Фолкер отишао по снајку, снажно ју је загрлио, најемотивнији моменат! (видео)

Лукас расплакао сина на дан венчања! Фолкер отишао по снајку, снажно ју је загрлио, најемотивнији моменат! (видео)

Курир 06.03.2022
Син фолкера Аце Лукаса, Лазар Вуксановић отишао је по своју изабраницу Ану, а са њим је био и отац. Наиме, они су отишли по младу, а сусрет младенаца био је веома емотиван. Такође, у једном тренутку Лукас је из све снаге загрлио… »
Овако изгледа снајка Аце Лукаса! Певач жени најстаријег сина, испливала прва фотка младенаца! (фото, видео)

Овако изгледа снајка Аце Лукаса! Певач жени најстаријег сина, испливала прва фотка младенаца! (фото, видео)

Мондо 06.03.2022
Син Аце Лукаса стаје на луди камен. Син Аце Лукаса стаје на луди камен. Аца Лукас данас жени свог најстаријег сина Лазара, а прве слике већ су се појавиле на дрштвеним мрежама. Лазар је са својим пратиоцима поделио тренутке у… »
Лукасов син кренуо по младу! Лазар са буклијом у руци, трубачи га прате, почело весеље! (видео)

Лукасов син кренуо по младу! Лазар са буклијом у руци, трубачи га прате, почело весеље! (видео)

Курир 06.03.2022
Старији син Аце Лукаса, Лазар Вуксановић изговориће судбонсно да својој изабраници, а на Инстаграму је објавио сторију како креће по младу. Наиме, он се усликао са буклијом, али и снимио трубаче који га прате у стопу. Лазар се… »
Аца Лукас жени најстаријег сина! Испливале прве фотке - Лазар са флашом ракије и трубачима кренуо по младу! (фото)

Аца Лукас жени најстаријег сина! Испливале прве фотке - Лазар са флашом ракије и трубачима кренуо по младу! (фото)

Мондо 06.03.2022
Син Аце Лукаса, Лазар, данас стаје на луди камен. Син Аце Лукаса, Лазар, данас стаје на луди камен. Аца Лукас жени свог најстаријег сина Лазара, а у породици Вускановић све је спремно за велико славље. Пар ће се на вечну љубав… »
Прва фотка лукасове снајке у венчаници! Лазар стигао по младу, она заблистала у белом, ту су и трубачи! (видео)

Прва фотка лукасове снајке у венчаници! Лазар стигао по младу, она заблистала у белом, ту су и трубачи! (видео)

Курир 06.03.2022
Син Аце Лукаса Лазар Вуксановић отишао је по младу, а онда је објавио и фотографију на свом Инстаграм профилу. Ана је блистала у раскошној венчаници, Лазар је носио наочаре, а она осмех није скидала са лица. Лукасов син је са… »
Подржале истог кандидата: Огласиле се Цеца и Драгана Мирковић пред финале "Песме за Евровизију" (фото)

Подржале истог кандидата: Огласиле се Цеца и Драгана Мирковић пред финале "Песме за Евровизију" (фото)

Вечерње новости 05.03.2022
Фото: Принтскрин/Инстаграм Један од извођача који се вечерас боре за одлазак у Торино је и фолк звезда Аца Лукас с песмом "Оскар". Певачица Светлана Цеца Ражнатовић се тим поводом огласила на свом Инстаграм профилу и подржала… »

Вести дана »