Povezane vesti
Nada Obrić: Kupila sam grobno mesto pored bivšeg muža koji me je prevario
Nova 06.03.2022
Pevačica narodne muzike, Nada Obrić, koja je četvrti put pobedila u teškoj borbi s rakom, otkrila je da je kupila grobno mesto pored svog bivšeg supruga od kojeg se zbog prevare razvela pre 18 godina. Nada Obrić mislila je na crne dane, pa je pre… »
Razvela sam se pre 18 godina, ali želim da budem u istoj grobnici sa njim! Nadu prevario muž, a odlukom sve iznenadila!
Kurir 06.03.2022
Nada Obrić iznenadila je sve kada je otkrila da kupila grobno mesto na Bežanijskom groblju gde želi da bude sahranjena. Pevačica koja je po četvrti put pobedila rak, otkrila je da je sve tehničke obaveze oko svoje smrti rešila na vreme. – Čitala sam da… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano sa svežim jutrom, promenljivo oblačno na jugu i pljuskovi uveče
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 33 povezane

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih

Studenti FTN: Policija zaustavila autobus na putu za protest u Sremskoj Mitrovici
Nedeljnik pre 1 satjoš 11 povezanih

Lavrov objasnio šta je predsednik SAD hteo da kaže Da je Tramp bio na vlasti 2014. godine ne bi bilo prevrata u Ukrajini
Alo pre 2 satajoš 25 povezanih

Računica: Kako da uzmete kredit po novoj meri i uštedite 2.130 evra? Sve o potrošačkim kreditima
Blic pre 3 satajoš 16 povezanih