Povezane vesti

Tadić: Ne znam detalje, podržavam Overmarsa kao prijatelj

N1 Info 06.03.2022
Kapiten Ajaksa Dušana Tadić u intervjuu za NOS rekao je da Marka Overmarsa voli kao prijatelja i da ne ulazi u detalje skandala koji se nedavno desio u klubu. Naime, doskorašnjeg direktora Kopljanika su koleginice prijavile kako im je slao eksplicitne… »
Holanđani u čudu: Kapiten Srbije podržao "manijaka"

Holanđani u čudu: Kapiten Srbije podržao "manijaka"

Večernje novosti 06.03.2022
FOTO: EPA On je nedavno otpušten iz Ajaksa zbog eksplicitnih fotografije koje je slao zaposlenim ženama u klubu. Iako je imao veliku važnost u poslovanju kluba, Ajaks je ekspresno reagovao i smenio ga. Dušan Tadić je nedugo posle ovog nemilog… »
Dušan Tadić podelio holandsku javnost podrškom Overmarsu, spomenuo i Ukrajinu

Dušan Tadić podelio holandsku javnost podrškom Overmarsu, spomenuo i Ukrajinu

Nova 06.03.2022
Dušan Tadić izazvao je oprečne reakcije holandske javnosti zbog reči o Marku Overmarsu, nekadašnjem sportskom direktoru Ajaksa. Lider Orlova prokomentarisao je svoj odnos sa Overmarsom, koji je nedavno otišao iz kluba jer je seksualno uznemiravao… »

Sport klub 06.03.2022
Kapiten Ajaksa Dušana Tadić u intervjuu za NOS rekao je da Marka Overmarsa voli kao prijatelja i da ne ulazi u detalje skandala koji se nedavno desio u klubu. Naime, doskorašnjeg direktora Kopljanika su koleginice prijavile kako im je slao eksplicitne… »
Dušan Tadić na meti kritika: "Pokazao je srednji prst ženama"

Dušan Tadić na meti kritika: "Pokazao je srednji prst ženama"

Sportske.net 06.03.2022
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i Ajaksa Dušan Tadić našao se na meti kritika holandskih medija zbog reči podrške za bivšeg sportskog direktora ovog kluba Marku Overmarsu. Overmars je nedavno otpušten iz Ajaksa zbog eksplicitnih fotografija… »

Vesti dana »