Повезане вести
Енергичним радом сачувао слободну и снажну Србију: Стефановић подржао кандидатуру Вучића за председника Србије
Курир 06.03.2022
БЕОГРАД - Члан Председништва СНС Небојша Стефановић дао је потпис подршке кандидатури Александра Вучића за председника Србије у општинском одбору СНС Савски венац. - Пуна подршка Александру Вучићу! Енергичним радом посвећено је… »
Вучевић на прикупљању потписа за Вучићеву кандидатуру
Дневник 06.03.2022
Поносан сам што је велики број грађана дошао у Халу 2 Новосадског сајма да својим потписом подржи кандидатуру Александра Вучића за предстојеће председничке изборе, написао је на свом инстаграм профилу градоначелник Милош Вучевић… »
Вучевић: Најбољи препознају најбоље, а рад председника Вучића тежи управо да од Србије начини најбољу земљу за све грађане…
Србија данас 06.03.2022
Најбољи препознају најбоље, рекао је градоначелник Новог Сада. Поносан сам што је велики број грађана дошао у Халу 2 Новосадског сајма да својим потписом подржи кандидатуру Александра Вучића за предстојеће председничке изборе… »
Вучевић: Најбољи препознају најбоље, а рад председника Вучића тежи управо да од Србије начини најбољу земљу за све грађане…
Курир 06.03.2022
Поносан сам што је велики број грађана дошао у Халу 2 Новосадског сајма да својим потписом подржи кандидатуру Александра Вучића за предстојеће председничке изборе, навео је потпредседник СНС Милош Вучевић. Виев тхис пост он… »
Вести дана »

РХМЗ упозорава на интензивне пљускове, град и олујни ветар у Нишавском округу и целој Србији
Наслови.аи пре 13 минутајош 41 повезана

Одбојкаши Србије изгубили од Чешке на почетку Светског првенства
Нови магазин пре 48 минутајош 28 повезаних

Велики протест пољопривредника сутра у Новом Саду, студенти их подржали, министар Гламочић каже: „Излазак више стотина трактора на улице није битан“
Нова пре 58 минутајош 11 повезаних

Стигао нови јусеин Болт! "Разнео" је ривале у финалу трке на 100 метара на Светском првенству у атлетици! (видео)
Вечерње новости пре 13 минутајош 24 повезане