Повезане вести

Тренер звезде одговорио кратко и јасно: ‘Припрема утакмице? Исто као и све остале утакмице, ништа специјално!’

Тренер звезде одговорио кратко и јасно: ‘Припрема утакмице? Исто као и све остале утакмице, ништа специјално!’

Хот спорт 06.03.2022
Доста је био ‘хладан’ након меча! Партизан је савладао екипу Црвене звезде у оквиру АБА лиге, а пред сам крај дуела искључен је шеф стручног штаба ‘црвено-белих’ – Дејан Радоњић. Из тог разлога он се није појавио на… »
„Дошао сам да вас испоштујем, о игри морате са Радоњићем“

„Дошао сам да вас испоштујем, о игри морате са Радоњићем“

Спорт клуб 06.03.2022
На конференцији за медије, новинарима се уместо Дејана Радоњића обратио његов помоћник Горан Бошковић. Дејан Радоњић је (други пут заредом) морао је да напусти клупу пре краја меча са Партизаном. А након пораза од вечитог… »
Ја сам ту само да ово испоштујем! Радоњићев помоћник се појавио, па кратко објаснио: Лоше почели, није ни чудо...

Ја сам ту само да ово испоштујем! Радоњићев помоћник се појавио, па кратко објаснио: Лоше почели, није ни чудо...

Мондо 06.03.2022
Горан Бошковић је укратко анализирао пораз свог тима. Горан Бошковић је укратко анализирао пораз свог тима. Кошаркаши Црвене звезде су после две победе, прве у АБА лиги и друге у Купу Радивоја Кораћа, поражени у трећем дербију… »
Обрадовић: Енерегија, жеља, али и памет

Обрадовић: Енерегија, жеља, али и памет

Дневник 06.03.2022
БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић честитао је екипи на победи против Црвене звезде у 21. колу АБА лиге. Партизан је вечерас победио Црвену звезду 98:84 у трећем овосезонском дербију. "Пробали смо да регујемо… »
Обрадовић: Енергија, жеља, али и памет

Обрадовић: Енергија, жеља, али и памет

Спорт клуб 06.03.2022
Партизан је у недељу савладао Црвену звезду у 21. колу АБА лиге, трећем дербију сезоне. Црно-бели су славили резултатом 98:84, а тренер Жељко Обрадовић честитао је свом тиму на победи. „Пробали смо да реагујемо тренингом од… »
Радоњић није могао да прича, стигле прве реакције из Звезде после дербија

Радоњић није могао да прича, стигле прве реакције из Звезде после дербија

Нова 06.03.2022
Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Партизана у дербију кола у АБА лиги, а Дејан Радоњић, тренер црвено-белих није могао пред новинаре. Црно-бели су славили са 98:84, а Радоњић је током меча због две техничке грешке… »
Помоћни тренер Звезде пред медијима уместо Радоњића: Ушли смо у меч енергетски јако лоше

Помоћни тренер Звезде пред медијима уместо Радоњића: Ушли смо у меч енергетски јако лоше

Спортски журнал 06.03.2022
Дејан Радоњић је други пут узастопно морао пре времена да напусти вечити дерби. Помоћи тренер кошаркаша Црвене звезде Горан Бошковић рекао је да су цревено-бели енергетски лоше ушли у меч против Партизана и да је то било… »
Зашто је Обрадовић звао тајм-аут на 11 секунди до краја: Партизан већ победио Звезду, али Жоц је због овога био бесан!

Зашто је Обрадовић звао тајм-аут на 11 секунди до краја: Партизан већ победио Звезду, али Жоц је због овога био бесан!

Мондо 06.03.2022
Црно-бели јесу били врло убедљиви у "вечитом" дербију, али им то није било довољно да остваре важну предност у односу на Звезду. Црно-бели јесу били врло убедљиви у "вечитом" дербију, али им то није било довољно да остваре… »

Вести дана »