Povezane vesti
Avramović se izvinio crveno-belima: Interna šala između Neše Ilića i mene
Sportski žurnal 06.03.2022
Aleksa je objasnio i šta se desilo ispred Zvezdine klupe kada se radovao na provokativan način. Bek Partizana Aleksa Avramović rekao je da je večeras u duelu protiv Crvene zvezde bio posebno motivisan. Partizan je i trećem ovosezonskom derbiju pobedio… »
Avramović otkrio - evo zašto je gestikulirao ka klupi Zvezde: Svi su mislili da provocira rivala, a ovo je istina!
Mondo 06.03.2022
Taj njegov potez je isprva naljutio klupu Zvezde, ali se bek Partizana odmah ispravio i izvinio. Taj njegov potez je isprva naljutio klupu Zvezde, ali se bek Partizana odmah ispravio i izvinio. Partizan je savladao Crvenu zvezdu u trećem večitom derbiju… »
Malo ima i do ponosa - zvezda nas dvaput razbila! Avramović dao 33 poena u derbiju, pa poručio: Išla me je lopta!
Mondo 06.03.2022
Aleksa Avramović analizirao pobedu Partizana u "večitom" derbiju. Aleksa Avramović analizirao pobedu Partizana u "večitom" derbiju. Aleksa Avramović je bez ikakve sumnje heroj derbija. Partizan je slavio 98:84, a Čačanin je nakon bledog prvog poluvremena… »
Pričao sam sa nekima, a ti neki su Aleksa Avramović! Željko otkrio šta je tajna eksplozije heroja derbija
Mondo 06.03.2022
Bilo je dosta kritika na račun Avramovića, ali posle ovog derbija - neće ih više biti. Bilo je dosta kritika na račun Avramovića, ali posle ovog derbija - neće ih više biti. Partizan je u trećem pokušaju ove sezone savladao Crvenu zvezdu 98:84, a heroj… »
Vesti dana »
Ko su poljoprivrednici koji su se sastali sa ministrom? Njihove kolege sa blokada nisu dobile poziv, sumnjaju da ministarstvo pregovara sa režimskim udruženjima
Nova pre 11 minutajoš 26 povezanih
OFAK produžio licencu NIS-u do 20. marta, kaže ministarka energetike
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
Sindikati GSP 'Beograd': Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Beta pre 3 satajoš 35 povezanih
Tramp posle odluke Vrhovnog suda najavljuje nove globalne carine od 10 odsto
Insajder pre 1 satjoš 64 povezane
Horton-Taker prejak za Turk Telekom - Fener posle drame zakazao megdan Bešiktašu!
Sportske.net pre 51 minutajoš 65 povezanih