Povezane vesti
Evo ko je izbačen iz "Zadruge" sinoć, a kad je stigao u studio saopštena neočekivana odluka Zadrugari u šoku
Blic 07.03.2022
Ana Jovanović i Stefan Krstović Krle prošle nedelje bili su nominovani za izbacivanje iz "Zadruge 5", a Stefan je imao manji broj glasova od svoje suparnice. On je napustio Belu kuću, ali samo na kratko, budući da se desio neočekivani obrt. U igrici za… »
Obrt u zadruzi! Karić nije mogao da zaustavi suze za najboljim drugom, a kad je Krle stigao u studio, doživeo je šok! (video)…
Kurir 07.03.2022
Ana Jovanović i Stefan Krstović Krle odigrali su igricu, a pobedniku ipak nije bilo dovoljno ni dupliranje glasova pa je Krle morao da napusti rijaliti. - 42-58. Meni je žao što ova moram da saopštim Zadrugu ove nedelje napušta Krle - rekao je voditelj… »
Vesti dana »
Zahvalnica 20-godišnjem studentu za pešačenje - "preživeo sam šumadijske uzbrdice i nizbrdice"
N1 Info pre 15 minutajoš 20 povezanih
Surova dominacija Džordža Rasela u Austriji, Mercedes još jednom pokazao da je trenutno najbolji
Telegraf pre 40 minutajoš 28 povezanih
RHMZ o temperaturama u Srbiji: Najtoplije u Kikindi, izmereno 37 stepeni
Euronews pre 3 satajoš 39 povezanih
"Probudile su me sirene, osetila sam da se gušim": Snežana preživela pakao u Guči, amonijak cureo 50 metara od nje
Mondo pre 1 satjoš 55 povezanih