Povezane vesti

Lalatovićeva serija - Treći minimalac Radničkog u nizu, pao i Metalac

Lalatovićeva serija - Treći minimalac Radničkog u nizu, pao i Metalac

Sportski žurnal 07.03.2022
Kasnije igraju Napredak - Proleter, Radnik - Čukarički i Radnički Niš - Kolubara. Fudbaleri Radničkog pobedili su na svom terenu u Kragujevcu Metalac 1:0 u utakmici 26. kola Super lige Srbije. Jedini gol postigao je Saša Jovanović u 61. minutu… »
Natho: Morali smo da pobedimo Spartak i to smo učinili

N1 Info 07.03.2022
Vezista Partizana Bibars Natho kaže da je duel sa Spartakom u Subotici bio izuzetno težak, ali da je trijumf najvažniji. Crno-beli su pobedili minimalnim rezultatom u 26. rundi Superlige. Jedini gol dao je Natho iz penala u finišu. „Utakmica je bila… »

Sport klub 07.03.2022
Vezista Partizana Bibars Natho kaže da je duel sa Spartakom u Subotici bio izuzetno težak, ali da je trijumf najvažniji. Crno-beli su pobedili minimalnim rezultatom u 26. rundi Superlige. Jedini gol dao je Natho iz penala u finišu. „Utakmica je bila… »
Natho: Svaka utakmica za nas je prava borba

Natho: Svaka utakmica za nas je prava borba

Beta 07.03.2022
Fudbaler Partizana Bibars Natho rekao je da je zadovoljan što je golom doneo pobedu ekipi protiv Spartaka u Super ligi i da crno-beli ne smeju da traže izgovore već da igraju koncentrisano i borbeno kako bi osvojili titulu. "Bila je izuzetno teška… »
Natho: Morao sam da nameštam loptu kao dete napolju da bih izveo penal

Natho: Morao sam da nameštam loptu kao dete napolju da bih izveo penal

Nova 07.03.2022
Partizan je posle mnogo muke savladao ekipu Spartaka u Subotici pogotkom sa penala Bibrasa Natha u u 84. minutu. Izraelac je istakao koliko je bilo teško da se ostvari pobeda. „Da, bila je izuzetno teška utakmica. Protivnik je izuzetno borben, imaju… »
Natho: "Jedva sam namestio loptu za penal"

Natho: "Jedva sam namestio loptu za penal"

Sportske.net 07.03.2022
Fudbaler Partizana Bibars Natho kazao je nakon pobede nad Spartakom da njegova ekipa još ne razmišlja o utakmici sa Fejenordom. Golom Izraelca sa bele tačke, Partizan je došao do velika tri boda u trci za titulu pošto su savladali Spartak u Subotici… »
Kataijeve magije od 2016: Četvrti het-trik u Zvezdinom dresu

Kataijeve magije od 2016: Četvrti het-trik u Zvezdinom dresu

Nova 07.03.2022
Crvena zvezda je savladala Novi Pazar sa 5:0 u 26. kolu Superlige, a Aleksandar Katai je sa tri gola vodio ekipu do pobede i stigao do četvrtog het-trika u crveno-belom dresu. Katai je “plesao” na Marakani i pobrinuo se da navijači uživaju na… »
Stevanović i Natho poslali apel navijačima: ‘Duel sa Fejnordom je nagrada, dođite da uživamo!’

Stevanović i Natho poslali apel navijačima: ‘Duel sa Fejnordom je nagrada, dođite da uživamo!’

Hot sport 07.03.2022
U utakmici 26. kola Superlige Srbije, Partizan je upisao nova tri boda i zadržao lidersku poziciju na tabeli. Strelac gola za crno-bele bio je Bibars Natho u 85. minutu igre. – Da, bila je izuzetno teška utakmica! Protivnik je izuzetno borben, imaju… »
Kod penala nije bilo trave, morao sam kao kad sam bio dete: Natho junak Partizana u Subotici, a o Fejnordu ne zna ništa!

Kod penala nije bilo trave, morao sam kao kad sam bio dete: Natho junak Partizana u Subotici, a o Fejnordu ne zna ništa!

Mondo 07.03.2022
Izraelac je bio strelac pogotka protiv Spartaka koji je crno-belima doneo važne bodove. Izraelac je bio strelac pogotka protiv Spartaka koji je crno-belima doneo važne bodove. Fudbaleri Partizana savladali su Spartak u Subotici 1:0 posle mnogo muka… »
Zvezda ubedljiva protiv Novog Pazara

Zvezda ubedljiva protiv Novog Pazara

Danas 07.03.2022
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Novi Pazar rezultatom 5:0 (4:0) u utakmici 26. kola Superlige Srbije. Ovim trijumfom izabranici Dejana Stankovića ponovo su prišli Partizanu na dva boda zaostatka u trci za šampionskom titulom. Na proslavi 77. godine… »
Minimalac Hofenhajma protiv Kelna

Minimalac Hofenhajma protiv Kelna

Nova 07.03.2022
Fudbaleri Hofenhajma pobedili su na gostovanju Keln sa 1:0, u utakmici 25. kola Bundeslige. Gol za pobedu gostiju postigao je Štefan Poš u 61. minutu. Hofenhajm je posle četvrte vezane pobede četvrti na tabeli Bundeslige sa 43 boda, dok je Keln osmi… »

Vesti dana »