Повезане вести

Лалатовићева серија - Трећи минималац Радничког у низу, пао и Металац

Лалатовићева серија - Трећи минималац Радничког у низу, пао и Металац

Спортски журнал 07.03.2022
Касније играју Напредак - Пролетер, Радник - Чукарички и Раднички Ниш - Колубара. Фудбалери Радничког победили су на свом терену у Крагујевцу Металац 1:0 у утакмици 26. кола Супер лиге Србије. Једини гол постигао је Саша… »
Натхо: Морали смо да победимо Спартак и то смо учинили

Н1 Инфо 07.03.2022
Везиста Партизана Бибарс Натхо каже да је дуел са Спартаком у Суботици био изузетно тежак, али да је тријумф најважнији. Црно-бели су победили минималним резултатом у 26. рунди Суперлиге. Једини гол дао је Натхо из пенала у… »

Спорт клуб 07.03.2022
Везиста Партизана Бибарс Натхо каже да је дуел са Спартаком у Суботици био изузетно тежак, али да је тријумф најважнији. Црно-бели су победили минималним резултатом у 26. рунди Суперлиге. Једини гол дао је Натхо из пенала у… »
Натхо: Свака утакмица за нас је права борба

Натхо: Свака утакмица за нас је права борба

Бета 07.03.2022
Фудбалер Партизана Бибарс Натхо рекао је да је задовољан што је голом донео победу екипи против Спартака у Супер лиги и да црно-бели не смеју да траже изговоре већ да играју концентрисано и борбено како би освојили титулу. "Била… »
Катаијеве магије од 2016: Четврти хет-трик у Звездином дресу

Катаијеве магије од 2016: Четврти хет-трик у Звездином дресу

Нова 07.03.2022
Црвена звезда је савладала Нови Пазар са 5:0 у 26. колу Суперлиге, а Александар Катаи је са три гола водио екипу до победе и стигао до четвртог хет-трика у црвено-белом дресу. Катаи је “плесао” на Маракани и побринуо се да… »
Натхо: "Једва сам наместио лопту за пенал"

Натхо: "Једва сам наместио лопту за пенал"

Спортске.нет 07.03.2022
Фудбалер Партизана Бибарс Натхо казао је након победе над Спартаком да његова екипа још не размишља о утакмици са Фејенордом. Голом Израелца са беле тачке, Партизан је дошао до велика три бода у трци за титулу пошто су… »
Натхо: Морао сам да намештам лопту као дете напољу да бих извео пенал

Натхо: Морао сам да намештам лопту као дете напољу да бих извео пенал

Нова 07.03.2022
Партизан је после много муке савладао екипу Спартака у Суботици поготком са пенала Бибраса Натха у у 84. минуту. Израелац је истакао колико је било тешко да се оствари победа. „Да, била је изузетно тешка утакмица. Противник је… »
Стевановић и Натхо послали апел навијачима: ‘Дуел са Фејнордом је награда, дођите да уживамо!’

Стевановић и Натхо послали апел навијачима: ‘Дуел са Фејнордом је награда, дођите да уживамо!’

Хот спорт 07.03.2022
У утакмици 26. кола Суперлиге Србије, Партизан је уписао нова три бода и задржао лидерску позицију на табели. Стрелац гола за црно-беле био је Бибарс Натхо у 85. минуту игре. – Да, била је изузетно тешка утакмица! Противник је… »
Код пенала није било траве, морао сам као кад сам био дете: Натхо јунак Партизана у Суботици, а о Фејнорду не зна ништа!

Код пенала није било траве, морао сам као кад сам био дете: Натхо јунак Партизана у Суботици, а о Фејнорду не зна ништа!

Мондо 07.03.2022
Израелац је био стрелац поготка против Спартака који је црно-белима донео важне бодове. Израелац је био стрелац поготка против Спартака који је црно-белима донео важне бодове. Фудбалери Партизана савладали су Спартак у Суботици… »
Звезда убедљива против Новог Пазара

Звезда убедљива против Новог Пазара

Данас 07.03.2022
Фудбалери Црвене звезде победили су Нови Пазар резултатом 5:0 (4:0) у утакмици 26. кола Суперлиге Србије. Овим тријумфом изабраници Дејана Станковића поново су пришли Партизану на два бода заостатка у трци за шампионском титулом… »
Минималац Хофенхајма против Келна

Минималац Хофенхајма против Келна

Нова 07.03.2022
Фудбалери Хофенхајма победили су на гостовању Келн са 1:0, у утакмици 25. кола Бундеслиге. Гол за победу гостију постигао је Штефан Пош у 61. минуту. Хофенхајм је после четврте везане победе четврти на табели Бундеслиге са 43… »

Вести дана »