Povezane vesti
Vulin: Da Vučić nije predsednički kandidat, morao bih ja da se kandidujem
Radio 021 07.03.2022
Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da je "beskrajno srećan" što je Srpska napredna stranka "konačno prelomila i izašla sa Aleksandrom Vučićem kao predsedničkim kandidatom". Inače bi, kako je rekao, on morao da se kandiduje, ali mu… »
Vulin: Da SNS nije kandidovala Vučića, morao bih da se kandidujem ja
N1 Info 07.03.2022
Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da je "beskrajno srećan" što je Srpska napredna stranka "konačno prelomila i izašla sa Aleksandrom Vučićem kao predsedničkim kandidatom", inače bi, kako je rekao, on morao da se kandiduje, ali mu… »
Vulin: Beskrajno sam srećan što je Vučić kandidat za predsednika Srbije
Nova 07.03.2022
Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da je "beskrajno srećan" što je Srpska napredna stranka "konačno prelomila i izašla sa Aleksandrom Vučićem kao predsedničkim kandidatom", inače bi, kako je rekao, on morao da se kandiduje… »
Vesti dana »
Okončan skup „Država to smo mi“ u Nišu: S protesta poručili da će „pumpati“ do raspisivanja izbora
Danas pre 44 minutajoš 26 povezanih
Crvena zvezda ima +7 u Superligi Srbije: Kostov i Enem pobegli Partizanu na tabeli
Mondo pre 44 minutajoš 37 povezanih
Sve gori na Bliskom istoku: Sirene zavijaju širom Izraela, počeo novi napad; Iran silovito udara po američkim bazama (foto/video)
Večernje novosti pre 9 minutajoš 66 povezanih
Eparhija raško-prizrenska: Hapšenja u Suvom Grlu produbljuju strah i ugrožavaju opstanak Srba
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih
Važna pobeda Arsenala: "Tobdžije" slavile u derbiju Londona, čuvaju prvo mesto u Premijer ligi (foto)
Večernje novosti pre 9 minutajoš 28 povezanih