Повезане вести
У Ренџерсу опрезни: Звезда сјајна, нисмо фаворити
Н1 Инфо 07.03.2022
Везиста Ренџерса Скот Арфилд изузетно поштује Црвену звезду и истиче да његов тим није фаворит у двомечу осмине финала Лиге Европе са Београђанима. Српски шампион гостује у Глазгову у четвртак од 21 сат. „Црвена звезда је… »
Арфилд пред Звезду: Јавност мисли да смо фаворити, али не и ми
Спортски журнал 07.03.2022
Утакмица је заказана за четвртак на Ајброксу, реванш је у Београду седам дана касније. Црвена звезда у првом мечу осмине финала Лиге Европе у четвртак (21 сат) гостује Ренџерсу у Глазгову. Дефанзивац шкотског тима Скот Арфилд је… »
У Ренџерсу опрезни пред Звезду: Они су сјајан тим, нисмо фаворити против њих
Нова 07.03.2022
Црвена звезда у сјајном расположењу после серија победа путује у Глазгов где је у четвртак од 21 час чека први меч осмине финала Лиге Европе против Ренџерса. Шкоти су на спектакуларан начин елиминисали Борусију из Дортмунда… »
Везиста Ренџерса поштује црвено-беле: ‘Звезда има сјајан тим! Нисмо фаворити!’
Хот спорт 07.03.2022
Велики изазов за изабранике Дејана Станковића! У оквиру прве утакмице осмине финала Лиге Европе, фудбалери Ренџерса дочекују Црвену звезду. Утакмица у Глазгову на програму је у четвртак, у термину од 21 час. Пред утакмицу са… »
Гори глазгов пред звездин долазак: Ренџерс зна са киме има посла - "Биће фантастично, ми нисмо фаворити!"
Мондо 07.03.2022
Ближи се утакмица Ренџерса и Црвене звезде у Лиги Европе предстојећег четвртка, а Скот Арфилд је узбуђен. Ближи се утакмица Ренџерса и Црвене звезде у Лиги Европе предстојећег четвртка, а Скот Арфилд је узбуђен. Фудбалери… »
У Ренџерсу опрезни: Звезда сјајна, нисмо фаворити
Спорт клуб 07.03.2022
Везиста Ренџерса Скот Арфилд изузетно поштује Црвену звезду и истиче да његов тим није фаворит у двомечу осмине финала Лиге Европе са Београђанима. Српски шампион гостује у Глазгову у четвртак од 21 сат. „Црвена звезда је… »
У Ренџерсу свесни Звездине снаге: "Ми фаворити? Ми то не видимо тако..."
Спортске.нет 07.03.2022
У четвртак екипа Дејана Станковића гостује у Шкотској екипи Ренџерса, биће то дуел осмине финала Лиге Европе са почетком од 21 час. Скот Арфилд, дефанзивац и велика узданица Ренџерса, говорио је пред дуел са црвено-белима… »
Вести дана »
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 9 минутајош 46 повезаних
"Имамо одличне лидере, почев од Урсуле" Стигла оштра реакција из Европске уније на Трампову изјаву!
Курир пре 1 сатјош 22 повезане