Povezane vesti
Vidovnjaci sa Fejsbuka uzeli Novosađanki 200.000 dinara
Moj Novi Sad 07.03.2022
Naša sugrađanka Dragana N. (51) postala je žrtva vidovnjaka na društvenim mrežama. Ona je za "Blic" ispričala da je vidovnjacima koji se na društvenim mrežama predstavljaju kao Vidoviti B. i Vidovita N. za mesec dana dala 200.000 dinara i bila prevarena… »
Novosađanku prevarili lažni vidovnjaci: Uzeli joj 200.000 dinara i bilo im malo: "Rekli su da smo ćerka i ja popile mrtvačku…
Blic 07.03.2022
Dragana N. (51) iz Novog Sada postala je žrtva vidovnjaka na društvenim mrežama koji su joj za mesec dana uzeli 200.000 dinara. Vidovnjacima koji se na društvenim mrežama predstavljaju kao Vidoviti Blaž i Vidovita Natalija sam za mesec dana dala 200.000… »
Dragani su vidovnjaci za mesec dana uzeli 200.000 dinara: "Rekli su da smo ćerka i ja popile mrtvačku vodu"
Telegraf 07.03.2022
Dešavalo se da sam nedeljno uplaćivala po 12.000, 15.000 dinara. Pisali su mi sa tri različita profila, priča Dragana. Dragana N. (51) iz Novog Sada postala je žrtva vidovnjaka na društvenim mrežama koji su joj za mesec dana uzeli 200.000 dinara… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: značajan napredak, najave sankcija i planovi za trilateralne susrete lidera
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 87 povezanih

"Kod nas je normalno da ispljujete, izvređate": Milojević opisao šta je prošao Zvezdin heroj Rade Krunić
Mondo pre 16 minutajoš 52 povezane

Napadnuta američka vojna baza; Sve je blokirano, izdato hitno upozorenje FOTO
B92 pre 51 minutajoš 25 povezanih

CiK BiH oduzeo mandat Dodiku: Ima rok za žalbe nakon čega će u periodu od 90 dana biti raspisani vanredni izbori
Blic pre 26 minutajoš 181 povezana

Evropska Zvezda obasjala Poznanj, Krunić i Duarte učinili da se revanš mirno čeka!
Sportske.net pre 56 minutajoš 59 povezanih