Повезане вести
Ана Севић дала сину име по српском свецу
Нова 07.03.2022
Певачица Ана Севић породила се пре неколико дана трећи пут и на свет донела сина, а по изласку из породилишта открила је за које име су се одлучили она и њен изабраник Данијел Недељковић. „Дивно сам, предивно, најлепше. Беба је… »
Ана Севић напустила породилиште: Сину дала име библијског порекла: Ево како се зове певачицин наследник
Блиц 07.03.2022
Певачица Ана Севић недавно се породила и на свет донела дечака. Ану је испред породилишта сачекао супруг Данијел Недељковић, а певачица је сада открила и име наследника. - Дивно сам, предивно, најлепше. Беба је одлично, зове се… »
Ана Севић изашла из породилишта! Открила име наследника! Она и Данијел блистали од среће!(ФОТО)
Свет & Скандал 07.03.2022
Певачица Ана Севић породила се пре четири дана и на свет је донела дечака, а данас су напустили породилиште. По њу и сина дошао је њен супруг Данијел Недељковић, који није скидао осмех с лица, а и певачица је била пресрећна… »
Ана Севић изашла из породилишта и открила име сина! Супруг Данијел дошао по жену и бебу, не скидају осмех с лица (фото)
Мондо 07.03.2022
Певачици је ово треће дете, а породила се 3. марта. Певачици је ово треће дете, а породила се 3. марта. Певачица Ана Севић породила се пре четири дана и на свет донела треће дете. Она и њен супруг Данијел Недељковић добили су… »
Ана Севић напустила породилиште! Певачица после 4 дана открила име наследника!
Курир 07.03.2022
Певачица Ана Севић породила се пре четири дана и на свет је донела дечака, а данас су напустили породилиште. Наиме, она је са својим супругом Данијелом Недељковићем изашла из породилишта, а обоје нису скидали осмех са лица. Ана… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 31 минутајош 17 повезаних
Бака Резика (78) преминула у мукама у Нишу. Возач је покосио аутомобилом, поломио јој главу и кукове.
Ало пре 21 минутајош 13 повезаних
Које су опције Србије док чека одговор Москве за НИС и гас? Неизвесност највећи проблем, не зна се ко су могући купци
Курир пре 31 минутајош 9 повезаних