Повезане вести
Због оца сам се иселила из куће: Џиџа први пут проговорила о односу с Босанцем - Нисам више могла да га слушам!
Мондо 07.03.2022
Певачица без длаке на језику. Певачица без длаке на језику. Певачица Александра Стојковић Џиџа, ћерка продуцента и композитора Драгана Стојковића Босанца којег већ годинама гледамо као члана жирија у Звездама Гранда… »
"Силиконе сам извадила под притиском, нисам могла више да слушам оца": Џиџа открила шок детаље: "Дечко ме је варао, правио…
Блиц 07.03.2022
Ћерка продуцента и композитора Драгана Стојковића Босанца, Александра Стојковић Џиџа проговорила је о превари дечка, зашто је извадила силиконе, али и признала да јој је глумац Вук Костић најбољи фрајер на естради. - Одавно… »
Џиџа отворила душу о породичним тајнама, сукобу са Цецом, а ово је изговорила за Андреану Чекић!
Вести онлине 07.03.2022
Александра Стојковић Џиџа, ћерка продуцента и композитора Драгана Стојковића Босанца, ове године прославиће прву деценију каријере, а у емисији Ало! насловна, коју ћете премијерно моћи да видите данас тачно у подне, Џиџа је… »
Вести дана »
Министар Селаковић осумњичени у случају „Генералштаб“: „Имао паметнија посла“
Време пре 1 сатјош 33 повезане
Вучић телефоном разговарао са Орбаном о енергетској ситуацији у Србији
Бета пре 33 минутајош 41 повезана
Састанак Управе Партизана и Жељка Обрадовића померен за следећу недељу
РТВ пре 2 минутајош 68 повезаних
Лепе вести за пензионере: Огњеновић: Просечна децембарска пензија биће већа за око 6.000 динара од садашње
Вечерње новости пре 1 сатјош 19 повезаних