Повезане вести
Не отварају границе за избеглице: Британија одбацила позиве да људе из Украјине пусти у земљу без услова
Блиц 07.03.2022
Премијер Борис Џонсон одбацио је у понедељак позиве Британији да ублажи захтеве за визе за украјинске избеглице које беже од сукоба, рекавши да је Британија великодушна земља, али да мора да настави да проверава ко улази у… »
Велика Британија одбија отворити границе за украјинске избјеглице
Слободна Европа 07.03.2022
Британски премијер Борис Јохнсон одбацио је у понедјељак, 7. марта позиве да ублажи захтјеве за визе за украјинске избјеглице које бјеже од сукоба, рекавши да је Британија великодушна земља, али да мора наставити провјеравати… »
Џонсон о визном режиму за Украјинце: Дарежљиви смо, али нема уласка без провере
Еуроневс 07.03.2022
Премијер Велике Британије Борис Џонсон одбацио је могућност да Лондон олакша визни режим украјинским избеглицама, рекавши да је Британија дарежљива земља, али да мора да проверава ко све улази. "Ми смо врло, врло дарежљива… »
Џонсон о избеглицама из Украјине: Дарежљиви смо, али нема уласка без провере
Вечерње новости 07.03.2022
Фото: Профимедиа - Ми смо врло, врло дарежљива земља. Оно што желимо је контрола, хоћемо да видимо ко улази. Мислим да има смисла за тако нешто с обзиром на то шта се дешава у Украјини - казао је Џонсон, а пренео Ројтерс. Он… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 3 сатајош 11 повезаних
НБС предузела мере за додатну стабилност мењачког тржишта да би снабдевање девизама било ефикасније
Нова економија пре 41 минутајош 29 повезаних