Povezane vesti

Javio se Leonardo, "Grobari" će biti ponosni!

Javio se Leonardo, "Grobari" će biti ponosni!

Sportske.net 07.03.2022
Nekadašnji ljubimac navijača Partizana Leonardo Souza pomno prati igre bivšeg saigrača iz Humske Dušana Vlahovića, a na Instagramu je poslao snažnu poruku novom napadaču Juventusa. Premda reprezentativac Srbije nije ušao u ovaj mesec kao što je… »
Leonardo novom porukom oduševio grobare: Dirljiva objava posvećena Vlahoviću! (foto)

Leonardo novom porukom oduševio grobare: Dirljiva objava posvećena Vlahoviću! (foto)

Hot sport 07.03.2022
Brazilac nije zaboravio saigrača! Kada je Leonardo bio najbolji fudbaler Superlige Srbije u sezoni 2016/2017 i u tandemu sa Urošem Đurđevićem, Dušan Vlahović je bio šesnaestogodišnjak koji je tek gradio ime. Karijera Leonarda nije baš tekla… »
Vlahoviću, bio si moj navijač, SAD si moj Ronaldo: Emotivne reči ljubimca Grobara - objavio fotku sa svojim novim idolom

Vlahoviću, bio si moj navijač, SAD si moj Ronaldo: Emotivne reči ljubimca Grobara - objavio fotku sa svojim novim idolom

Mondo 07.03.2022
Leonardo Souza je nekada bio saigrač Dušana Vlahovića, a sada se divi onome što mladi Srbin radi u dresu Juventusa. Leonardo Souza je nekada bio saigrač Dušana Vlahovića, a sada se divi onome što mladi Srbin radi u dresu Juventusa. Dušan… »
"Dušane, ti si moj Kristijano Ronaldo": Vlahović dobio emotivnu poruku od ljubimca "grobara" (foto)

"Dušane, ti si moj Kristijano Ronaldo": Vlahović dobio emotivnu poruku od ljubimca "grobara" (foto)

Večernje novosti 07.03.2022
FOTO: AP/Tanjug Kad je Leonardo rešetao mreže u dresu Partizana Dušan Vlahović je kao golobradi momak tek tražio svoje mesto pod suncem. U međuvremenu su promenili klubove, Leonardo nije ni senka onog ko je bio, a Vlahović je jedan od najboljih… »

Vesti dana »