Povezane vesti
Javio se Leonardo, "Grobari" će biti ponosni!
Sportske.net 07.03.2022
Nekadašnji ljubimac navijača Partizana Leonardo Souza pomno prati igre bivšeg saigrača iz Humske Dušana Vlahovića, a na Instagramu je poslao snažnu poruku novom napadaču Juventusa. Premda reprezentativac Srbije nije ušao u ovaj mesec kao što je… »
Leonardo novom porukom oduševio grobare: Dirljiva objava posvećena Vlahoviću! (foto)
Hot sport 07.03.2022
Brazilac nije zaboravio saigrača! Kada je Leonardo bio najbolji fudbaler Superlige Srbije u sezoni 2016/2017 i u tandemu sa Urošem Đurđevićem, Dušan Vlahović je bio šesnaestogodišnjak koji je tek gradio ime. Karijera Leonarda nije baš tekla… »
Vlahoviću, bio si moj navijač, SAD si moj Ronaldo: Emotivne reči ljubimca Grobara - objavio fotku sa svojim novim idolom
Mondo 07.03.2022
Leonardo Souza je nekada bio saigrač Dušana Vlahovića, a sada se divi onome što mladi Srbin radi u dresu Juventusa. Leonardo Souza je nekada bio saigrač Dušana Vlahovića, a sada se divi onome što mladi Srbin radi u dresu Juventusa. Dušan… »
"Dušane, ti si moj Kristijano Ronaldo": Vlahović dobio emotivnu poruku od ljubimca "grobara" (foto)
Večernje novosti 07.03.2022
FOTO: AP/Tanjug Kad je Leonardo rešetao mreže u dresu Partizana Dušan Vlahović je kao golobradi momak tek tražio svoje mesto pod suncem. U međuvremenu su promenili klubove, Leonardo nije ni senka onog ko je bio, a Vlahović je jedan od najboljih… »
Vesti dana »

„Crvena linija je pređena“: Ispred zdravstvenih ustanova održana akcija „Pacijenti nisu politički rekviziti“ (FOTO/VIDEO)
Danas pre 49 minutajoš 38 povezanih

Dačić: Policija ima zvučni top, stoji u kutijama u magacinu, izjava da ga nemamo bila – nespretna
N1 Info pre 6 satijoš 8 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 3 satajoš 12 povezanih

Kremlj: Datum novih rusko-američkih razgovora biće određen narednih dana
Nova pre 55 minutajoš 84 povezane