Povezane vesti
Jeste me rodila, ali mi nije majka, ona je monstrum! Sin Jasmine koja je ubila supruga Sinišu ne želi više nikad da je vidi
Kurir 07.03.2022
Jasminu S. (44) iz Lazarevca koja je osumnjičena za ubistvo supruga Siniše S. (42) još nije saslušao tužilac. Nedelju dana od zločina njen sin ima jasnu poruku za nju: - Ona mi je zagorčala život. Mogu vam reći da me je rodila, ali ona mi nije… »
„Ne znaju da im je mama ubila oca“: Ispovest majke ubijenog Lazarevčanina
Nova 07.03.2022
Deca Jasmine S. (44) iz Lazarevca, koja je osumnjičena da je brutalno ubila supruga Sinišu S. (42), a potom ga umotala u foliju i sedam ćebadi, polivala ga omekšivačem i držala deset dana u dnevnoj sobi, i dalje ne znaju šta se dogodilo sa njihovim… »
Deca još ne znaju da im je majka ubila oca: Baka mališana otkrila šta se sada dešava sa njima, ostali su sami
Kurir 07.03.2022
Deca Jasmine S. (44) iz Lazarevca, koja je osumnjičena da je brutalno ubila supruga Sinišu S. (42), a potom ga umotala u foliju i sedam ćebadi, polivala ga omekšivačem i država deset dana u dnevnoj sobi, i dalje ne znaju šta se dogodilo sa njihovim… »
Vesti dana »

AFP: Sirene za uzbunu i zvuk eksplozija u Kijevu posle poziva Putin-Tramp
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Štab za vanredne situacije Valjeva proglasio vanrednu situaciju usled potencijalne elementarne nepogode epidemije
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Dačić zatražio pomoć FBI! Poslao pismo direktoru zbog optužbi da je na studentskom protestu upotrebljen "zvučni top"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana