Повезане вести

Јесте ме родила, али ми није мајка, она је монструм! Син Јасмине која је убила супруга Синишу не жели више никад да је види

Јесте ме родила, али ми није мајка, она је монструм! Син Јасмине која је убила супруга Синишу не жели више никад да је види

Курир 07.03.2022
Јасмину С. (44) из Лазаревца која је осумњичена за убиство супруга Синише С. (42) још није саслушао тужилац. Недељу дана од злочина њен син има јасну поруку за њу: - Она ми је загорчала живот. Могу вам рећи да ме је родила… »
„Не знају да им је мама убила оца“: Исповест мајке убијеног Лазаревчанина

„Не знају да им је мама убила оца“: Исповест мајке убијеног Лазаревчанина

Нова 07.03.2022
Деца Јасмине С. (44) из Лазаревца, која је осумњичена да је брутално убила супруга Синишу С. (42), а потом га умотала у фолију и седам ћебади, поливала га омекшивачем и држала десет дана у дневној соби, и даље не знају шта се… »
Деца још не знају да им је мајка убила оца: Бака малишана открила шта се сада дешава са њима, остали су сами

Деца још не знају да им је мајка убила оца: Бака малишана открила шта се сада дешава са њима, остали су сами

Курир 07.03.2022
Деца Јасмине С. (44) из Лазаревца, која је осумњичена да је брутално убила супруга Синишу С. (42), а потом га умотала у фолију и седам ћебади, поливала га омекшивачем и држава десет дана у дневној соби, и даље не знају шта се… »

Вести дана »