Повезане вести
А. Шешељ (СРС): Укинути акцизе на гориво за све домаће пољопривреднике
Нови магазин 07.03.2022
Заменик председника Српске радикалне странке (СРС) Александар Шешељ оценио је данас да би Србија требало да укине акцизе на гориво за све домаће пољопривреднике. "Сматрамо да би то била једна одговорна мера према националној… »
Држава мора хитно реаговати и укинути акцизе на гориво за српске сељаке
Бета видео 07.03.2022
БЕОГРАД - Заменик председника Српске радикалне странке Александар Шешељ изнео је став ове странке да држава мора хитно реаговати и укинути акцизе на гориво за српске сељаке.… »
Александар Шешељ: Укинути акцизе за гориво домаћим пољопривредницима (видео)
Правда 07.03.2022
Заменик председника Српске радикалне странке Александар Шешељ изнео је став ове странке да држава мора хитно реаговати и укинути акцизе на гориво за српске сељаке. '’Ми српски радикали сматрамо да Република Србија мора да укине… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана