Повезане вести

Цеца се трансформисала у Лидију Вукићевић (ФОТО)

Цеца се трансформисала у Лидију Вукићевић (ФОТО)

Нова 07.03.2022
Певачица Цеца Ражнатовић неретко експериментише када су у питању стајлинзи и модни стилови, а сада је на снимање "Звезда Гранда" дошла са фризуру са каквом је још нисмо видели. Наиме, на снимање нове епизоде емисије „Звезде… »
Цеца коментарисала беовизију и констракту! Веселила се са Лукасом, па открила шта мисли о победници - "Нисам гледала!"

Цеца коментарисала беовизију и констракту! Веселила се са Лукасом, па открила шта мисли о победници - "Нисам гледала!"

Мондо 07.03.2022
Цеца Ражнатовић о свадби Лукасовог сина и Беовизији. Цеца Ражнатовић о свадби Лукасовог сина и Беовизији. Светлана Цеца Ражнатовић појавила се на свадби сина Аце Лукаса, а о њеном стајлингу и новој фризури причали су сви… »
Афро Цеца: Фолк звезда се појавила на снимању "Звезда Гранда" и поручила: "Ја сам данас Лидија Вукићевић"

Афро Цеца: Фолк звезда се појавила на снимању "Звезда Гранда" и поручила: "Ја сам данас Лидија Вукићевић"

Блиц 07.03.2022
Балканска звезда Цеца Ражнатовић се у егзотичном издању појавила на снимању "Звезда Гранда". Цеца је огромну пажњу привукла избором фризре за снимање. Она је дошла са афро локнама, док је на лицу све време носила наочаре, док… »

Вести дана »