Повезане вести

Откривено где се налази тара Симов након дисквалификације! Њен пријатељ испричао све: Ушла да заради за стан, а изгубила све…

Откривено где се налази тара Симов након дисквалификације! Њен пријатељ испричао све: Ушла да заради за стан, а изгубила све…

Курир 08.03.2022
Тара Симов опет је због недоличног и насилничког понашања дисквалификована из ријалитија. Контроверзна задругарка је након још једног у низу инцидената избачена из „беле куће“, а продукција ријалитија поднеће тужбу против ње и… »
Ломила задругу, секла косу жилетом и поново дугује 50.000 евра! Пријатељ Таре Симов открива - Ушла је да заради за стан

Ломила задругу, секла косу жилетом и поново дугује 50.000 евра! Пријатељ Таре Симов открива - Ушла је да заради за стан

Мондо 08.03.2022
Тара Симов дисквалификована из ријалитија Задруга због недоличног понашања. Тара Симов дисквалификована из ријалитија Задруга због недоличног понашања Учесница ријалитија Задруга Тара Симов, поново је дисквалификована из… »
"Тресем се, не знам ко: Сам…" Прва изјава Таре Симов након дисквалификације: "Не могу да спавам, пакао је!"

"Тресем се, не знам ко: Сам…" Прва изјава Таре Симов након дисквалификације: "Не могу да спавам, пакао је!"

Блиц 08.03.2022
Тара Симов је дисквалификована из "Задруге 5" због непримереног понашања, а сад се огласила за "Блиц" и открила у каквом је стању. - Нисам спавала. Све ме боли. Шокирана сам колико ме је људи подржало у односу на прошлу… »
Тара жилетом шишала косу: Непосредно пред дисквалификацију у нервном растројству имала ужасне испаде (видео)

Тара жилетом шишала косу: Непосредно пред дисквалификацију у нервном растројству имала ужасне испаде (видео)

Блиц 07.03.2022
Тара Симов дисквалификована је из "Задруге" због недоличног понашања, а мало потом су осванули клипови њеног дивљања по Шимановцима, где је ломила све што јој је дошло под руку. Сада су постали вирални и моменти из Беле куће… »

Вести дана »