Povezane vesti
Ovako se 4 sata branila Jasmina iz lazarevca: Ne sećam se kada sam poslednji put videla Sinišu, ne znam ni da je ubijen!
Kurir 08.03.2022
Ona će u Zatvorskoj bolnici biti podvrgnuta psihijatrijskom veštačenju kako bi se utvrdilo da li je bila svesna krivičnog dela koje je učinila. BEOGRAD - Jasmina S. (44) koja se sumnjiči da je nožem u stanu u Lazarevcu usmrtila supruga Sinišu S. (42) , a… »
Određen pritvor jasmini iz Lazarevca! Ubila muža Sinišu na spavanju pa pokušala da se otarasi tela, ostavila i pismo
Mondo 08.03.2022
Jasmina S. koja je osumnjičena da je ubila muža, a potom pokušala da se otarasi tela, ide u pritvor od 30 dana. Jasmina S. koja je osumnjičena da je ubila muža, a potom pokušala da se otarasi tela, ide u pritvor od 30 dana. Sudija za prethodni postupak… »
Jasmini iz Lazarevca pritvor do 30 dana: Otpuštena iz bolnice pa saslušana! Posle ubistva muža sebe sekla nožem
Kurir 08.03.2022
BEOGRAD - Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određen je pritvor Jasmini S. iz Lazarevca zbog sumnje da je počinila krivično delo teško ubistvo. Ona se sumnjiči da je ubila supruga Sinišu S. pa njegovo telo danima držala u stanu umotano u… »
Vesti dana »

Puštena u rad treća deonica od novog sada do Subotice: Vojvodina brzom prugom povezana sa Beogradom u minutima
Mondo pre 18 minutajoš 61 povezana

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih

(Mapa) alarm u crvenom, RHMZ šalje hitna SMS upozorenja: Danas još hladnije i još jača kiša i sneg, ova 2 dela Srbije najkritičnija
Blic pre 13 minutajoš 152 povezane

Izrael sprema deportaciju stotina propalestinskih aktivista iz flotile ka Gazi
Danas pre 3 satajoš 24 povezane

Novak: ''Mučio sam se... Ko zna šta bi bilo da se igrao još jedan taj-brejk''
Sportske.net pre 53 minutajoš 32 povezane