Повезане вести

Сведок сарадник Јоксовић сутра одговара на питања Шарића

Сведок сарадник Јоксовић сутра одговара на питања Шарића

РТВ 08.03.2022
БЕОГРАД - Небојша Јоксовић, сведок сарадник у процесу против Дарка Шарића и осталих оптужених за кријумчарење 5,7 тона кокаина из Латинске Америке у Западну Европу тврдио је данас да није добио никакав новац од Шарића као и да… »
Добио сам на лутрији Сведок сарадник Јоксовић: Глупост је то да сам купио стан од Шарићевих пара

Добио сам на лутрији Сведок сарадник Јоксовић: Глупост је то да сам купио стан од Шарићевих пара

Курир 08.03.2022
Небојша Јоксовић, сведок сарадник у поступку против Дарка Шарића и осталих оптужених за шверц кокаина током одговарања на питања бранилаца оптужених, навео је да није тачно да је од новца Дарка Шарића купио стан у центру… »
Апелациони суд опет саслушао сведока сарадника у случају Шарић

Апелациони суд опет саслушао сведока сарадника у случају Шарић

Нова 08.03.2022
Апелациони суд у Београду је данас, у наставку другостепеног поступка против Дарка Шарића и осталих припадника његове групе оптужених за шверц 5,7 тона кокаина, саслушао поново сведока сарадника Небојшу Јоксовића, овај пут на… »
Сведок сарадник први пут сведочио јавно: Јоксовић: Организатори групе су Шариц, Дудић и један ослобођени. Ја не бих постојао…

Сведок сарадник први пут сведочио јавно: Јоксовић: Организатори групе су Шариц, Дудић и један ослобођени. Ја не бих постојао…

Блиц 08.03.2022
Небојша Јоксовић, сведок сарадник у процесу против Дарка Шарића и осталих оптужених за кријумчарење 5,7 тона кокаина из Латинске Америје у Западну Европу данас је први пут јавно сведочио против ове групе на претресу пред… »
Сведок сарадник о шарићу: Дарко ми је био друг, да није било њега не би било ни мене! За паре бих ишао у Украјину

Сведок сарадник о шарићу: Дарко ми је био друг, да није било њега не би било ни мене! За паре бих ишао у Украјину

Курир 08.03.2022
Сведоци сарадници Небојша Јоксовић и Драшко Вуковић, одлуком већа Апелационог суда, први пут ће јавно сведочити о шверцу кокаина. Подсетимо, они су до сада сведочили иза затворених врата, али је веће прихватило предлог одбране да… »
Тужилац се жали због издвајања кључних доказа против Шарића

Тужилац се жали због издвајања кључних доказа против Шарића

Еуроневс 08.03.2022
Тужилаштво за организовани криминал уложило је жалбу на решење судског већа Апелационог суда којим је одлучило да се из списа предмета као - незаконито прибављени докази - издвоје транскрипти прислушкиваних разговора које је… »
Тужилац се жали јер је одлучено да се прислушкивани разговори не користе као докази против Шарића

Тужилац се жали јер је одлучено да се прислушкивани разговори не користе као докази против Шарића

РТС 08.03.2022
Тужилаштво за организовани криминал уложило је жалбу на решење судског већа Апелационог суда којим је одлучило да се из списа предмета као - незаконито прибављени докази - издвоје транскрипти прислушкиваних разговора које је… »
Шарићеви адвокати траже да сведоци сарадници говоре јавно: Тужилац захтева одлагање суђења

Шарићеви адвокати траже да сведоци сарадници говоре јавно: Тужилац захтева одлагање суђења

Курир 08.03.2022
Суђење Дарку Шарићу пред Апелационим судом у Београду, данас је требало да буде настављено саслушањем сведока сарадника Небојше Јоксовића и Драшка Вуковића, који су до сада сведочили иза затворених врата јер су одбили да јавно… »
Шарић стигао у суд у пратњи брата, данас саслушања сведока-сарадника

Шарић стигао у суд у пратњи брата, данас саслушања сведока-сарадника

Нова 08.03.2022
Дарко Шарић, коме се суди за шверц 5,7 тона кокаина, стигао је у зграду Специјалног суда, где се данас наставља суђење. Наиме, претрес се одржава након што је Апелациони суд, после разматрања жалби одбране, одлучио да отвори… »
ДАРКО ШАРИЋ У пратњи брата СТИГАО У СУД: Данас треба да буду саслушана ова два сведока сарадника

ДАРКО ШАРИЋ У пратњи брата СТИГАО У СУД: Данас треба да буду саслушана ова два сведока сарадника

Курир 08.03.2022
Дарко Шарић стигао је у зграду Специјалног суда, где се данас наставља суђење, а дошао је у пратњи брата Душка Шарића. Пред Апелационим судом, данас би требало да буду саслушани сведоци сарадници Небојша Јоксовић и Драшко… »

Вести дана »