Повезане вести
Констракта одговорила сари Јо: Победница се хитно огласила после певачицине објаве! Имала је кратку али јасну поруку
Мондо 08.03.2022
Победница Беовизије се огласила након што је Сара Јо објавила свој коментар о Беовизији. Победница Беовизије се огласила након што је Сара Јо објавила свој коментар о Беовизији. Након два дана од финалне вечери музичког… »
Констракта се обратила сари јо: Након њеног оглашавања, уметница јој одговорила (фото)
Вечерње новости 08.03.2022
Фото: ПРинтскрин Сара је поделила своје импресије и јавно честитала овогодишњој победници и то следећим речима: - Већ два дана покушавам да саберем утиске јер сам недељама преплављена емоцијама. Пишем и бришем овај пост по ко… »
Констракта одговорила Сари Јо – одмах одреаговала на певачицину објаву
Нова 08.03.2022
Сара Јо је данима била фаворит за победу на "Песми за Евровизију '22", али је на крају победу однела Констракта са нумером "Ин Цорпоре Сано". Сара се јуче први пут огласила и честитала Констракти на тријумфу, а победница јој је… »
Наравно да ми је жао, затварам ово поглавље: Сара Јо се коначно огласила после Беовизије, па поменула и Констракту
Мондо 08.03.2022
Сари Јо је за длаку промакла победа, а она је после два дана скупила снагу да се огласи на друштвеним мрежама. Сари Јо је за длаку промакла победа, а она је после два дана скупила снагу да се огласи на друштвеним мрежама… »
Констракта одговорила сари Јо: Након њеног оглашавања, уметница јој се обратила, па јој кратко и јасно поручила ово! (фото)
Курир 08.03.2022
Једна од фавориткиња фестивала "Песма за Евровизију '22." Сара Јо огласила се путем Инстаграм профила два дана по завршетку такмичења и открила своје импресије након свега и честитала Констракти на победи, на шта уметница није… »
Сара јо честитала констракти: Настави да нас инспиришеш и подсећаш колико је лепо бити бескомпромисно свој
Вечерње новости 07.03.2022
Фото: Принсткрин Она је на свом твитер налогу објавила: Наравно да ми је било жао што ми је "промакла" прилика да ове године представљам своју земљу, и то у својој вољеној Италији али, из ове перспективе, једини прави пораз би… »
"Била сам уплашена, имала сам притисак": Сара Јо се први пут огласила након финала Беовизије 2022: "Било ми је жао што ми је…
Блиц 07.03.2022
Певачица Сара Јо на недавно одржаној "Песми за Евровизију '22" заузела је друго место, а недељама уназад важила је за једног од фаворита на овом такмичењу, док је многе одушевила спектаклом који је приредила за ову прилику… »
Вести дана »

Стиже невреме, РХМЗ попалио аларме у целој Србији! Пљускови и грмљавина, у појединим местима падаће град
Дневник пре 36 минутајош 20 повезаних

Погођена руска нафтна рафинерија: Огласио се украјински командант
Вечерње новости пре 11 минутајош 11 повезаних

"Радикална левица спречава оздрављење америчке нације" Трамп говорио о убиству Чарлија Кирка и поларизацији у САД
Курир пре 26 минутајош 8 повезаних

(ВИДЕО) Оштећења на асфалту и гужве у саобраћају: Припреме за Војну параду увелико у току
Н1 Инфо пре 41 минутајош 1 повезана

Шта Франкфуртер алгемајне цајтунг пише о односу Вучића са Путином и Конард Аденауер фондацијом?
Данас пре 1 сатјош 2 повезане