Povezane vesti
Stepanović: Mi nismo u ratu, poslednje što nam treba je izbezumljeni predsednik
Novi magazin 08.03.2022
Glavna urednica portala "Nova ekonomija" Biljana Stepanović kaže rekla je za portal N1 da Aleksandar Vučić diže paniku i da je poslednje što nam treba da gledamo izbezumljenog predsednika države. "Ne znam zašto je u tolikoj panici, mi nismo u direktnom… »
Nova 08.03.2022
Glavna urednica portala "Nova ekonomija" Biljana Stepanović kaže za N1 da Aleksandar Vučić diže paniku i da je poslednje što nam treba da gledamo izbezumljenog predsednika države. "Ne znam zašto je u tolikoj panici, mi nismo u direktnom ratu, niko nije… »
N1 Info 08.03.2022
Glavna urednica portala "Nova ekonomija" Biljana Stepanović kaže za N1 da Aleksandar Vučić diže paniku i da je poslednje što nam treba da gledamo izbezumljenog predsednika države. "Ne znam zašto je u tolikoj panici, mi nismo u direktnom ratu, niko nije… »
Vesti dana »

Vašington post otkriva: Evo šta je Putin tražio od Trampa u vezi oblasti Donjecka!
Pravda pre 1 satjoš 20 povezanih

(Foto) Tramp besan zbog ovih prizora sa ulica Amerike: Masovni protesti širom zemlje, republikanci poručili: "Ovo je mržnja"
Blic pre 55 minutajoš 17 povezanih

Danas ponegde i do 18 stepeni! Oglasio se RHMZ: Evo šta nas čeka naredne sedmice
Telegraf pre 5 minutajoš 17 povezanih

Autobus sleteo sa puta i udario u stub dalekovoda, teška nesreća na putu Čačak - Kragujevac: Posle sudara s automobilom kod Bečnja 1 poginuo, više povređenih
Kurir pre 20 minutajoš 30 povezanih

Stević o nesreći kod Sremske Mitrovice: Na dvostrukoj, opasnoj krivini autobus išao 120 km/h
Radio 021 pre 5 minutajoš 28 povezanih