Povezane vesti
Stepanović: Mi nismo u ratu, poslednje što nam treba je izbezumljeni predsednik
Novi magazin 08.03.2022
Glavna urednica portala "Nova ekonomija" Biljana Stepanović kaže rekla je za portal N1 da Aleksandar Vučić diže paniku i da je poslednje što nam treba da gledamo izbezumljenog predsednika države. "Ne znam zašto je u tolikoj panici, mi nismo u direktnom… »
N1 Info 08.03.2022
Glavna urednica portala "Nova ekonomija" Biljana Stepanović kaže za N1 da Aleksandar Vučić diže paniku i da je poslednje što nam treba da gledamo izbezumljenog predsednika države. "Ne znam zašto je u tolikoj panici, mi nismo u direktnom ratu, niko nije… »
Nova 08.03.2022
Glavna urednica portala "Nova ekonomija" Biljana Stepanović kaže za N1 da Aleksandar Vučić diže paniku i da je poslednje što nam treba da gledamo izbezumljenog predsednika države. "Ne znam zašto je u tolikoj panici, mi nismo u direktnom ratu, niko nije… »
Vesti dana »
U istragu o stradaloj devojci na Filozofskom fakultetu uključeno Više javno tužilaštvo, UKP ušao u zgradu
N1 Info pre 17 minutajoš 79 povezanih
Oblačno i hladno vreme u Srbiji uz obilne padavine i sneg na planinama
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 39 povezanih
Snažno nevreme pogodilo region: U Zagrebu i BiH zatvorene škole, u delovima Crne Gore satima nema struje
NIN pre 27 minutajoš 27 povezanih
Podvodne mine, jeftini projektili i 1600 kilometara obale: Zašto Iran ima prednost u Ormuskom moreuzu
Nedeljnik pre 1 satjoš 27 povezanih