Повезане вести
Бивша аустријска министарка: Због блискости са Москвом ми је уништен живот, морала сам да побегнем
Еуроневс 08.03.2022
Бивша министарка спољних послова Аустрије Карин Кнајсел, на чијој свадби је гост био руски председник Владимир Путин, каже да јој је због блискости са Москвом уништен живот. Кнајсел је, за немачки РТЛ, рекла да себе сматра… »
Плесала са Путином на свадби, а САД нико неће да је запосли! "Мој живот је уништен" - министарка побегла из земље
Мондо 08.03.2022
Кнајсел каже да се не каје што је позвала Путина на свадбу. Кнајсел каже да се не каје што је позвала Путина на свадбу. Бивша министарка спољних послова Аустрије Карин Кнајсел, на чијој свадби је гост био руски председник… »
Министарка која је плесала са Путином на свадби: Мој живот је уништен
Нова 08.03.2022
Бивша министарка спољних послова Аустрије Карин Кнајсел, на чијој свадби је гост био руски председник Владимир Путин, каже да јој је због блискости са Москвом уништен живот. Кнајсел је, за немачки РТЛ, рекла да себе сматра… »
Политичарка плесала са Путином на свадби, сад тврди да је морала да побегне из Аустрије: "Живот ми је уништен"
Телеграф 08.03.2022
Кнајсел каже да се не каје што је позвала Путина на свадбу, али да због блискости са њим, нико не жели да је запосли. Бивша министарка спољних послова Аустрије Карин Кнајсел, на чијој свадби је гост био руски председник… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане