Повезане вести

Весна Станојевић о хорору са Правног факултета: Те предаторе треба лечити и склонити их од студената!

Весна Станојевић о хорору са Правног факултета: Те предаторе треба лечити и склонити их од студената!

Курир 08.03.2022
Страшно је да се тако нешто дешава на једном реномираном факултету, сматра Станојевићева. Неке професоре са Правног факултета у Београду бије глас да су сексуални предатори који изнајмљују стан у близини факултета у који приводе… »
Владимир Ђукановић за Курир о предаторима с Правног: То је за затвор, таквих тврдњи било је и пре!

Владимир Ђукановић за Курир о предаторима с Правног: То је за затвор, таквих тврдњи било је и пре!

Курир 08.03.2022
Волео бих да се то процесуира, рекао је Ђукановић. Неки професори Правног факултета, како тврде саговорнице Курира, изнајмљују стан у који приводе студенткиње да би сексом зарадиле оцену. Осим тога, позивају их на путовања… »
Зорана Михајловић јасна: Студенткиње нису криве, професоре предаторе с Правног треба суспендовати и кривично гонити!

Зорана Михајловић јасна: Студенткиње нису криве, професоре предаторе с Правног треба суспендовати и кривично гонити!

Курир 08.03.2022
Држава је изменила Кривични законик, уведена су нова кривична дела, између осталих прогањање и полно узнемиравање - навела је Михајловић. Неки професори Правног факултета, судећи по сведочењу студенткиња које су говориле за… »
Знало се за ђубрад и манијаке са Правног и пре 20 година! Војислав Шешељ за Курир оштро о сексуалним предаторима са тог…

Знало се за ђубрад и манијаке са Правног и пре 20 година! Војислав Шешељ за Курир оштро о сексуалним предаторима са тог…

Курир 08.03.2022
Да сам ја остао на Правном факултету, да ме оданде нису отерали и да нисам отишао у Хаг, ја бих свему томе тамо стао на пут, рекао је Шешељ за Курир. Поједини професори Правног факултета, судећи по сведочењу студената, прави су… »
Славица Ђукић Дејановић оштро осудила сексуалне предаторе са Правног факултета: Тужилаштво треба да уради свој посао! (фото)…

Славица Ђукић Дејановић оштро осудила сексуалне предаторе са Правног факултета: Тужилаштво треба да уради свој посао! (фото)…

Курир 08.03.2022
На овакве ствари не треба жмурити! Једна од мрачних тајни Правног факултета у Београду јесте та да поједини професори предатори те високообразовне установе изнајмљују стан у који приводе студенткиње да би сексом зарадиле оцену… »
Шок исповест студенткиње Правног! Професори изнајмљују стан за се*с са колегиницама - што дуже издрже, виша је оцена?!

Шок исповест студенткиње Правног! Професори изнајмљују стан за се*с са колегиницама - што дуже издрже, виша је оцена?!

Мондо 08.03.2022
Поједини професори Правног факултета у Београду изнајмљују стан у који приводе студенткиње да би сексом зарадиле оцену. Поједини професори Правног факултета у Београду изнајмљују стан у који приводе студенткиње да би сексом… »

Вести дана »