Повезане вести
Прешао 1.200 км бежећи од рата! Огласила се мајка дечака (11) који је без пратње стигао Словачку - ево зашто је био сам
Мондо 08.03.2022
Малишан је дошао у Словачку преко границе стигао без икакве пратње. Малишан је дошао у Словачку преко границе стигао без икакве пратње. Словачка полиција објавила је на свом Фејсбуку причу о 11-годишњаку из Запорожја, који је… »
Огласила се мама дечака (11) који је сам побегао из Украјине: "Нисам могла да оставим своју мајку, захвална сам што сте…
Блиц 08.03.2022
Мајка 11-годишњака који је сам прешао границу са Словачком испричала је зашто је дечак сам прешао готово 1.000 километара. Подсетимо, слике дечака објавила је словачка гранична полиција пре пар дана. Дечак је у земљу ушао са… »
„Хвала што сте спасили живот мом сину“: Мајка дечака који је сам прешао границу
Нова 08.03.2022
Мајка дечака (11) из Украјине који је путовао скоро 1.127 километара до Словачке само са пластичном кесом, пасошем и телефонским бројем исписаним на руци, говорила је о олакшању које је осетила због безбедног бекства свог сина… »
Вести дана »

Временска прогноза за 21. септембар: Јутро прохладно, током дана сунчано и топло за овај период године
Мондо пре 3 сатајош 10 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Блумберг: ЕУ разматра да затвори "Дружбу" за Мађарску и Словачку; Зеленски с Трампом у УН
РТВ пре 43 минутајош 4 повезане

Ангелина Топић напада медаљу на СП, Украјинке и Аустралијанке прете, али ову Црногорку памтимо по добром
Телеграф пре 1 сатјош 6 повезаних