Повезане вести

Вархелии рекао у ЕП да је 2021. изгубљена година за БиХ

Вархелии рекао у ЕП да је 2021. изгубљена година за БиХ

Слободна Европа 08.03.2022
Европски комесар за проширење Оливер Вархелии је поновио став да је 2021 била изгубљена година у Босни И Херцеговини јер није дошло до никавог напретка на европкосм путу. “Иако није била изборна година, нисмо видели прави… »
Прете Додику и ударају на РС: У Европском парламенту поново отворена расправа о "порасту сецесионизма" у БиХ

Прете Додику и ударају на РС: У Европском парламенту поново отворена расправа о "порасту сецесионизма" у БиХ

Вечерње новости 08.03.2022
Фото АП Оваква оцена била је алиби Европском парламенту да отвори дебату, наводно, о ситуацији у Босни и Херцеговини, а заправо да поново стави "на тапет" Републику Српску и српског члана Председништва БиХ Милорада Додика којем… »
Милановић: Док нема насиља, Додик је за мене саговорник, чак и Вучић

Нови магазин 08.03.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас у Загребу да су за њега у тренутној ситуацији, док нема насиља, председник Србије Александар Вучић и српски члан Председништва БиХ Милорад Додик саговорници. "Док нема… »

Данас 08.03.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас у Загребу да су за њега у тренутној ситуацији, док нема насиља, председник Србије Александар Вучић и српски члан Председништва БиХ Милорад Додик саговорници. „Док нема… »
Председник Хрватске: Република Српска је чињеница…

Председник Хрватске: Република Српска је чињеница…

Вести онлине 08.03.2022
Хрватски председник Зоран Милановић изјавио је данас да је Република Српска чињеница, а да је српски члан Председништва БиХ Милорад Додик његов саговорник. – Милорад Додик је представник српског народа. Он је саговорник којег… »
Милановић: Додик је некима чудовиште, мени није! Мени је саговорник! Не волим хајке, обично их предводе кукавице!

Милановић: Додик је некима чудовиште, мени није! Мени је саговорник! Не волим хајке, обично их предводе кукавице!

Курир 08.03.2022
Појачаној присутности ЕУФОР-а у Босни и Херцеговини не треба придавати посебну важност и тамо не може доћи до ескалације која би се претворила у оружани сукоб, рекао је председник Хрватске Зоран Милановић, додавши да су изјаве… »
Милановић против хајке: Додик је саговорник ког познајемо, а Република Српска чињеница

Милановић против хајке: Додик је саговорник ког познајемо, а Република Српска чињеница

Вечерње новости 08.03.2022
Фото: Д. Миловановић/АП Пхото/Маркус Сцхреибер - Милорад Додик је представник српског народа. Он је саговорник којег познајемо. Страхујемо од оних које не познајемо, а који су доведени за руку - рекао је Милановић новинарима. Он… »
"Некима је чудовиште": Милановић о Додику и Српској: Нисам гласао за РС нити је то моја љубав, али она постоји, као и Косово…

"Некима је чудовиште": Милановић о Додику и Српској: Нисам гласао за РС нити је то моја љубав, али она постоји, као и Косово…

Блиц 08.03.2022
Зоран Милановић, председник Хрватске, говорио је данас новинарима, а између осталог поменуо је ситуацију у БиХ и Милорада Додика, те у том контексту додао да не воли хајке и да је Додик представник српског народа и да га познају… »

Вести дана »