Повезане вести

ФСС заказао седницу Извршног одбора о саопштењима и „нападима на Савез"

ФСС заказао седницу Извршног одбора о саопштењима и „нападима на Савез"

Спортски журнал 08.03.2022
Седница Извршног одбора Фудбалског савеза Србије (ФСС) одржаће се у уторак, 15. марта, у просторијама СЦ ФСС у Старој Пазови. „Непримерена саопштења и неосновани напади у јавности усмерени ка селектору А тима Драгану Стојковићу… »
Пикси тужи Звездана Терзића због саопштења! Огласио се селектор Србије: Шокиран сам оптужбама, није први пут

Пикси тужи Звездана Терзића због саопштења! Огласио се селектор Србије: Шокиран сам оптужбама, није први пут

Мондо 08.03.2022
Драган Стојковић Пики одлучио је да тужи Звездана Терзића. Драган Стојковић Пики одлучио је да тужи Звездана Терзића. Претходних неколико дана било је врло бурно у српском фудбалу. Црвена звезда је оштро реаговала због пенала… »
Драган Стојковић спрема тужбу против Звездана Терзића

Драган Стојковић спрема тужбу против Звездана Терзића

Спорт клуб 08.03.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић огласио се у уторак поводом саопштења у којима је спомињано његово име након ВАР пенала на утакмици Суперлиге између Спартака из Суботице и Партизана. У три саопштења… »
Пикси реаговао на терзићеве нападе: ‘Спремам тужбу против Звездана! Шокиран сам!’ (фото)

Пикси реаговао на терзићеве нападе: ‘Спремам тужбу против Звездана! Шокиран сам!’ (фото)

Хот спорт 08.03.2022
‘Надао сам се мирном периоду, али нажалост морам да се бавим оваквим стварима!’ По завршетку утакмице између Спартака и Партизана у оквиру актуелног кола Суперлиге Србије, стигло је саопштење са стадиона ‘Рајко Митић‘. Партизан… »
Стојковић: Звездана Терзића чекам на суду

Стојковић: Звездана Терзића чекам на суду

Спортски журнал 08.03.2022
Селектор Србије ангажовао адвокате да припреме приватну тужбу против генералног директора Црвене звезде. Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић огласио се поводом саопштења у којима је спомињано његово име… »
Огласио се ФСС! Већ заказана хитна седница: Четири саопштења за викенд, па реакција из Старе Пазове

Огласио се ФСС! Већ заказана хитна седница: Четири саопштења за викенд, па реакција из Старе Пазове

Мондо 08.03.2022
Фудбалски савез Србиј закзао хитну седницу поводом актуелних дешавања. Фудбалски савез Србиј закзао хитну седницу поводом актуелних дешавања. Након бурних догађаја претходног викенда у Суперлиги, и чак четири саопштења… »
ФСС одговорио Терзићу и Звезди, а да их није ни споменуо: Биће одлучне реакције

ФСС одговорио Терзићу и Звезди, а да их није ни споменуо: Биће одлучне реакције

Нова 08.03.2022
Фудбалски савез Србије огласио се поводом саопштења Црвене звезде у којима је нападан Драган Стојковић Пикси. Саопштење преносимо у целости. „Седница Извршног одбора Фудбалског савеза Србије одржаће се у уторак, 15. марта, у СЦ… »
Селектор Стојковић спрема приватну тужбу против Звездана Терзића

Селектор Стојковић спрема приватну тужбу против Звездана Терзића

Н1 Инфо 08.03.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић огласио се у уторак поводом саопштења у којима је спомињано његово име након ВАР пенала на утакмици Суперлиге између Спартака из Суботице и Партизана. У три саопштења… »
Пикси Терзићу: Видимо се на суду, шокиран сам гнусним лажима о себи

Пикси Терзићу: Видимо се на суду, шокиран сам гнусним лажима о себи

Нова 08.03.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић огласио се данас поводом саопштења у којима је спомињано његово име након ВАР пенала на утакмици Суперлиге између Спартака из Суботице и Партизана. Дуго је ћутао… »
Звезди сада ни ВАР не ваља: Челници актуелног првака поново суде о регуларности и поштењу у домаћем првенству

Звезди сада ни ВАР не ваља: Челници актуелног првака поново суде о регуларности и поштењу у домаћем првенству

Вечерње новости 08.03.2022
ФОТО: ФСС Партизан је победио у Суботици 1:0 голом Натха са беле тачке у 85. минуту пошто је Срђан Јовановић из ВАР собе позвао колегу Лукића да још једном у успореном снимку види фаул над Немањом Јовићем у шеснаестерцу… »

Вести дана »