Повезане вести
Радуловић (Суверенисти): Држава да обезбеди бесплатне уџбенике и вртиће за сву децу (ВИДЕО)
Бета 08.03.2022
Носилац изборне листе Суверенисти, Саша Радуловић изјавио је данас да држава треба да омогући родитељима да без обзира на њихово финансијско стање, одлуче да имају и подижу децу. "Одлука о радјању и одгајању деце не сме да… »
Радуловић: Одгајање деце не сме да зависи од финансијске снаге родитеља
Н1 Инфо 08.03.2022
Носилац изборне листе Суверенисти Саша Радуловић изјавио је да држава треба да омогући родитељима да без обзира на њихово финансијско стање, одлуче да имају и подижу децу. „Одлука о рађању и одгајању деце не сме да зависи од… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 9 минутајош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

Прелаз Рафа остаје затворен: Израел чека да Хамас испуни обавезе и врати тела преминулих талаца
Курир пре 1 сатјош 3 повезане

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана