Повезане вести
(Видео) "можда би лукас победио да је прао ноге": Биљана Србљановић о Беовизији која је уздрмала Србију: "Он је као неки…
Блиц 08.03.2022
Биљана Србљановић, драматуршкиња и професорка на ФДУ говорила је о фестивалу "Песма за Евровизију '22" на којем је изабран овогодишњи представник Србије на Евровизији. Она је том приликом прокоментарисала, између осталог… »
Најбоље би било да сам му ја прала ноге: Констракта одговорила Лукасу
Нова 08.03.2022
Фолкер Аца Лукас који је у финалу заузео пето место, није крио своје незадовољство што није победио, те је чак и навео да му се не допада Констрактина песма, али је дао и малициозну изјаву у којој је рекао - "Можда бих и ја… »
"Најбоље би било да сам ја лукасу прала ноге": Констракта одговорила на прозивке фолкера, поменула и Сару Јо
Вечерње новости 08.03.2022
Фото: Новости/РТС принтскрин Констракта је истакла да су јој овакви коментари забавни. - То ми је било забавно, мислим да би било још боље да сам му ја прала ноге у лавору. Такође бих рекла да нисам сигурна да је то Лукас… »
"Најбоље би било да сам Ја лукасу прала ноге у лавору": Констракта одговорила фолкеру на прозивке, па поменула Сару Јо: "Не…
Блиц 08.03.2022
Ана Ђурић познатија као Констракта однела је победу у финалу такмичења "Песма за Евровизију" и са нумером "Ин Цорпоре Сано" ће нас представљати на "Евросонгу" у Торину. Констракта је све одушевила специфичним перформансом… »
Вести дана »

Све спремно за почетак војне параде "Снага јединства 2025": Које све улице ће бити затворене
Еуроневс пре 5 минутајош 16 повезаних

Михољско лето у пуном сјају: Сунчан и топао 20. септембар у Србији
Глас југа пре 15 минутајош 13 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Дњепар под руским ударом - погођена стамбена зграда; Москва демантује оптужбе из Талина о нарушавању ваздушног простора
РТВ пре 50 минутајош 14 повезаних

Живела Србија! Војна парада почиње у 11 часова! За посетиоце се капије отварају у 8.30, улаз бесплатан и то на ове 2 локације
Ало пре 2 сатајош 9 повезаних

Студенти организују скуп у Београду: "Војска није приватна и лична, војска је народна"
Радио 021 пре 40 минутајош 3 повезане