Повезане вести

Охи: Избацили су Дортмунд, знам да смо играли с њима 1991.

Охи: Избацили су Дортмунд, знам да смо играли с њима 1991.

Спорт клуб 08.03.2022
Нападач Црвене звезде Охи Омојуанфо верује у позитиван резултат у Глазгову, у дуелу са Ренџерсима у првом мечу осмине финала Лиге Европе. „Свесни смо важности меча у четвртак, али то је само прво полувреме. Гостујемо сјајној… »
Охи причао о Ренџерсу и зашто од старта даје голове у Звезди

Охи причао о Ренџерсу и зашто од старта даје голове у Звезди

Нова 08.03.2022
Нападач Црвене звезде Охи Омоижуанфо каже да су црвено-бели свесни колико је окршај са Ренџерсом важан. Звезда у четвртак игра против тима из Глазгова први меч осмине финала Лиге Европе, од 21 сат. „Свесни смо важности меча у… »
Охи баш мотивисан пред ренџерс: "Објаснили су ми саиграчи зашто је навијачима посебно важан овај дуел"

Охи баш мотивисан пред ренџерс: "Објаснили су ми саиграчи зашто је навијачима посебно важан овај дуел"

Вечерње новости 08.03.2022
М. Вукадиновић Новајлија који је стигао из Молдеа је анализирао наредног ривала. - Свесни смо важности меча у четвртак, али то је само прво полувреме. Гостујемо сјајној екипи, која је са разлогом најтрофејнији клуб у Шкотској и… »
Охи: Упутили су ме саиграчи да смо са Ренџерсом играли и 1991. године, кад смо постали европски и светски прваци

Охи: Упутили су ме саиграчи да смо са Ренџерсом играли и 1991. године, кад смо постали европски и светски прваци

Спортски журнал 08.03.2022
Циљ у Глазгову је да остваримо што бољи резултат пред реванш у Београду и верујем да ћемо успети у томе, рекао је фудбалер Црвене звезде Охи Омоџуанфо. Црвена звезда у четвртак од 21 сат гостују Ренџерсу у Глазгову у осмини… »

Вести дана »