Повезане вести
Охи: Избацили су Дортмунд, знам да смо играли с њима 1991.
Спорт клуб 08.03.2022
Нападач Црвене звезде Охи Омојуанфо верује у позитиван резултат у Глазгову, у дуелу са Ренџерсима у првом мечу осмине финала Лиге Европе. „Свесни смо важности меча у четвртак, али то је само прво полувреме. Гостујемо сјајној… »
Охи причао о Ренџерсу и зашто од старта даје голове у Звезди
Нова 08.03.2022
Нападач Црвене звезде Охи Омоижуанфо каже да су црвено-бели свесни колико је окршај са Ренџерсом важан. Звезда у четвртак игра против тима из Глазгова први меч осмине финала Лиге Европе, од 21 сат. „Свесни смо важности меча у… »
Охи баш мотивисан пред ренџерс: "Објаснили су ми саиграчи зашто је навијачима посебно важан овај дуел"
Вечерње новости 08.03.2022
М. Вукадиновић Новајлија који је стигао из Молдеа је анализирао наредног ривала. - Свесни смо важности меча у четвртак, али то је само прво полувреме. Гостујемо сјајној екипи, која је са разлогом најтрофејнији клуб у Шкотској и… »
Охи: Упутили су ме саиграчи да смо са Ренџерсом играли и 1991. године, кад смо постали европски и светски прваци
Спортски журнал 08.03.2022
Циљ у Глазгову је да остваримо што бољи резултат пред реванш у Београду и верујем да ћемо успети у томе, рекао је фудбалер Црвене звезде Охи Омоџуанфо. Црвена звезда у четвртак од 21 сат гостују Ренџерсу у Глазгову у осмини… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета од Вучића затражили изборе, подржали глумце Народног позоришта
Сербиан Невс Медиа пре 27 минутајош 26 повезаних
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 2 сатајош 40 повезаних
Вучићева иницијатива изазвала огромно интересовање: За два дана више од 45.000 пријава за легализацију
Б92 пре 57 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане