Повезане вести

Зеленски: Имам решење за Крим и Донбас

Зеленски: Имам решење за Крим и Донбас

Радио 021 09.03.2022
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је за амерички ТВ канал АБЦ да има "могуће решење" проблема са признавањем статуса територија Крима и самопроглашених република Добаса. На питање да ли Кијев и даље одбацује… »
Зеленски: Директним дијалогом са Путином може се решити сукоб

Зеленски: Директним дијалогом са Путином може се решити сукоб

Дневник 09.03.2022
БЕРЛИН: Украјински председник Володимир Зеленски оценио је да се тренутни сукоб у Украјини може решити само кроз директан дијалог са руским председником Владимиром Путином. "Ствар није у томе шта ја могу да пружим. Мој циљ у… »
БЛОГ УЖИВО: Тринаести дан напада на Украјину, Русија најавила ново примирје за евакуацију цивила сутра ујутро

БЛОГ УЖИВО: Тринаести дан напада на Украјину, Русија најавила ново примирје за евакуацију цивила сутра ујутро

Данас 09.03.2022
Тринаестог дана агресије оружаних снага Руске Федерације на Украјину, руска војска објавила је да ће сутра ујутро увести ново примирје за евакуацију цивила из Украјине, после успостављања хуманитарних коридора. Све вести у вези… »
Украјина: Из Сумија евакуисано 5.000 људи

Украјина: Из Сумија евакуисано 5.000 људи

Данас 09.03.2022
Заменица украјинског премијера Ирина Верешчук рекла је данас да је 5.000 људи, укључујући 1.700 страних студената, евакуисано из Сумија. Она је поновила да Украјина неће прихватити понуду Москве да успостави безбедне коридоре… »
Русија најавила ново хуманитарно примирје у Украјини за сутра ујутро

Русија најавила ново хуманитарно примирје у Украјини за сутра ујутро

Данас 08.03.2022
Руска војска објавила је да ће сутра ујутро увести ново примирје за евакуацију цивила из Украјине, после успостављања хуманитарних коридора. „Русија објављује режим прекида ватре од 9. марта у 10.00, по московском времену… »
Русија најавила "режим тишине" за сутра: Ујутру прекид ватре у Украјини како би се обезбедила евакуација цивила

Русија најавила "режим тишине" за сутра: Ујутру прекид ватре у Украјини како би се обезбедила евакуација цивила

Блиц 08.03.2022
Москва је најавила хуманитарни прекид ватре у Украјини за среду ујутро ради евакуације цивилног становништва, јавиле су руске новинске агенције, а преноси АФП. - Од 10:00 сати по московском рачунању времена 9. марта 2022, Руска… »

Вести дана »