Повезане вести
Снимак најпознатије олупине брода: Под водом је био више од једног века ВИДЕО
Нова 09.03.2022
Најизазовнија потрага на свету за олупином брода Ендуранс сера Ернерста Шеклтона, која је 106 година била изгубљена у леденим водама Антарктика, завршила се са великим успехом. Снимак олупине брода обишао је свет, а на њему се… »
После 107 година код Антарктика пронађена олупина једног од најпознатијих бродова у историји
Еуроневс 09.03.2022
Научници су у Веделовом мору, уз обалу Антарктика, пронашли један од највећих икада виђених потонулих бродова, и то 107 година касније. У питању је брод под именом "Ендуранс", а пловио је под командом истраживача сер Ернеста… »
Пронађена једна од најпознатијих олупина у историји света
Нова 09.03.2022
Ендуранс, изгубљени брод истраживача Антакртика сера Ернеста Шеклтона, пронађен је током викенда на дну Веделовог мора. Брод је смрвио морски лед, а потом је потонуо 1915. године, приморавши Шеклетона и његове људе да изведу… »
Вести дана »

Ево зашто Путин може у Будимпешту Мађарска неће поступити по потерници Међународног кривичног суда, објавила повлачење из МКС
Дневник пре 1 сатјош 63 повезане

Ђоковић: Као да је протутњао воз, невероватно је што сам способан да играм на високом нивоу
РТС пре 6 минутајош 58 повезаних

КФОР: Јединица БКС грешком скренула са пута, поштован договор о недоласку на Север без одобрења
Н1 Инфо пре 32 минутајош 27 повезаних

Гоци: Одушевљен сам што су студенти из Србије ушли у ужи избор за награду Сахаров
Данас пре 8 сатијош 16 повезаних

Директорка Пете београдске: „Пета ради по закону и ја радим по закону“
Недељник пре 5 сатијош 35 повезаних