Povezane vesti
Ćulibrk: Plašim se da ne kažu da imamo dovoljno pistaća, sutra bi bila nestašica
Radio 021 09.03.2022
Glavni i odgovorni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk izjavio je da "neće rasti cene nafte i goriva, ali da ih neće biti". "O tome ja govorim, ja se plašim da predsednik ili premijerka ili neki ministar ne izađe i kaže 'Srbija ima dovoljno kikirikija… »
„Plašim se da ne kažu da imamo dovoljno pistaća, sutra bi bila nestašica“
Nova 09.03.2022
Glavni i odgovorni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk izjavio je za N1 da "neće rasti cene nafte i goriva, ali da ih neće biti". "O tome ja govorim, ja se plašim da predsednik ili premijerka ili neki ministar ne izađe i kaže 'Srbija ima dovoljno… »
Ćulibrk: Plašim se da ne kažu da imamo dovoljno pistaća, sutra bi bila nestašica
N1 Info 09.03.2022
Glavni i odgovorni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk izjavio je za N1 da "neće rasti cene nafte i goriva, ali da ih neće biti". "O tome ja govorim, ja se plašim da predsednik ili premijerka ili neki ministar ne izađe i kaže 'Srbija ima dovoljno… »
Vesti dana »

Krivične prijave protiv bivših funkcionera „Infrastruktura železnice”
Vreme pre 32 minutajoš 10 povezanih

Gužve na auto-putevima: Kraj sezone doneo kolone na prelazima Batrovci i Horgoš
Serbian News Media pre 1 satjoš 11 povezanih

Austrijska državna televizija: Vučić taktizira nasiljem i dijalogom, a EU ćuti
Danas pre 54 minutajoš 2 povezane

Nikezić (SSP) poručio Malom: EXPO je sinonim za korupciju, odmah zaustaviti rad na njemu
Danas pre 1 satjoš 4 povezane