Povezane vesti
Ćulibrk: Plašim se da ne kažu da imamo dovoljno pistaća, sutra bi bila nestašica
Radio 021 09.03.2022
Glavni i odgovorni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk izjavio je da "neće rasti cene nafte i goriva, ali da ih neće biti". "O tome ja govorim, ja se plašim da predsednik ili premijerka ili neki ministar ne izađe i kaže 'Srbija ima dovoljno kikirikija… »
„Plašim se da ne kažu da imamo dovoljno pistaća, sutra bi bila nestašica“
Nova 09.03.2022
Glavni i odgovorni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk izjavio je za N1 da "neće rasti cene nafte i goriva, ali da ih neće biti". "O tome ja govorim, ja se plašim da predsednik ili premijerka ili neki ministar ne izađe i kaže 'Srbija ima dovoljno… »
Ćulibrk: Plašim se da ne kažu da imamo dovoljno pistaća, sutra bi bila nestašica
N1 Info 09.03.2022
Glavni i odgovorni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk izjavio je za N1 da "neće rasti cene nafte i goriva, ali da ih neće biti". "O tome ja govorim, ja se plašim da predsednik ili premijerka ili neki ministar ne izađe i kaže 'Srbija ima dovoljno… »
Vesti dana »
Izveštaj OEBS-a: Pašinjan tokom predizborne kampanje javno pretio opoziciji
Sputnik pre 1 satjoš 68 povezanih
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, vanredne situacije ukinute
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 3 satajoš 44 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran najavio prestanak napada na Izrael, ali i upozorio na mogućnost još jačih napada
RTV pre 3 satajoš 31 povezana
(Foto/video) Novi bilans snažnog zemljotresa koji je pogodio Filipine: Poginulo najmanje 32, više od 200 povređenih
Newsmax Balkans pre 27 minutajoš 51 povezana