Повезане вести

Девојчице из београдског вртића представиле своју верзију Констрактине песме

Девојчице из београдског вртића представиле своју верзију Констрактине песме

Н1 Инфо 09.03.2022
Девојчице из једног београдског вртића су се својски потрудиле како би на што приближнији начин отпевале песму "Ин Цорпоре Сано", којом ће Констракта представљати Србију на Евровизији у Торину. Оне су, како се види на снимку на… »
САША ПОПОВИЋ ПРОГОВОРИО О КОНСТРАКТИ: „Када је почела да пева, променио сам канал!“

САША ПОПОВИЋ ПРОГОВОРИО О КОНСТРАКТИ: „Када је почела да пева, променио сам канал!“

Свет & Скандал 09.03.2022
Уметница Ана Ђурић, Констракта ове године победила је на такмичењу „Песма за Евровизију ’22“ и Србију ће представљати у Торину на овом престижном такмичењу, од тренутка проглашења победника, Констракта је покренула лавину… »
Саша Поповић о избору песме за Евровизију: Нема сумње у исправност СМС гласања

Саша Поповић о избору песме за Евровизију: Нема сумње у исправност СМС гласања

РТС 09.03.2022
Музичар Саша Поповић говорио је о овогодишњем избору за песму која ће представљати Србију на Евросонгу у Италији, и истакао да у регуларност гласања нема нимало сумње, као и да је гласао за Констракту. Победница такмичења за… »
Која је тајна здраве косе Меган Маркл? Констракта каже да је у питању хидратација, а ово су још неки трикови које глумица…

Која је тајна здраве косе Меган Маркл? Констракта каже да је у питању хидратација, а ово су још неки трикови које глумица…

Курир 09.03.2022
Констракта, односно Ана Ђурић је победила на националном избору за Песму Евровизије која ће се одржати у мају у италијанском граду Торину. Ових дана сви који су пратили такмичење или отворили било који портал или новине су… »
Саша Поповић проговорио о констракти: Када је почела да пева променио сам канал, а онда ме је позвала Марија Шерифовић и рекла…

Саша Поповић проговорио о констракти: Када је почела да пева променио сам канал, а онда ме је позвала Марија Шерифовић и рекла…

Курир 09.03.2022
Уметница Ана Ђурић Констракта ове године победила је на такмичењу "Песма за Евровизију '22" и Србију ће представљати у Торину на овом престижном такмичењу, а сада је Саша Поповић проговорио о њеном успеху у Јутарњем програму… »
Констракта се пење на кладионицама за фаворита Евровизије

Констракта се пење на кладионицама за фаворита Евровизије

Нова 09.03.2022
Музичко такмичење Евровизија сваке године доноси и неизвесност, а представница Србије Констракта се полако, али сигурно пење на кладионицама за фаворита за победу, па је сада дошла до 20. места, од укупних 40 учесника. Ана… »
Саша Поповић: Променио сам канал када сам први пут чуо Констракту

Саша Поповић: Променио сам канал када сам први пут чуо Констракту

Нова 09.03.2022
Саша Поповић је истакао да му се Констрактина песма "Ин цорпоре сано" није допала на прво слушање, али да је пре краја прве полуфиналне вечери променио мишљење и да му се сада изузетно свиђа. „Ја сам гледао прво полуфинале и… »
Песма је померена: Саша Поповић променио канал кад је Констракта запевала

Песма је померена: Саша Поповић променио канал кад је Констракта запевала

Вечерње новости 09.03.2022
Фото: П. М./ Принтскрин Ипак, Поповић је открио да када је први пут чуо песму променио је канал, али да му се после јако допала. - Гледао сам прво полуфинале када је Констракта била и када је њена песма почела: 'Која је тајна… »
"Променио сам канал кад сам чуо констракту": Саша Поповић о Беовизији и намештању гласова: "Лукас је дигао интересовање…

"Променио сам канал кад сам чуо констракту": Саша Поповић о Беовизији и намештању гласова: "Лукас је дигао интересовање…

Блиц 09.03.2022
Челник "Гранда" Саша Поповић јутрос је у јутарњем програму на ТВ "Прва" говорио о победници фестивала "Песма за Евровизију '22", Констракти, али и о Аци Лукасу и гласању на поменутом фестивалу на којем је изабран представник… »
Променио сам канал када је Констракта запевала! Саша Поповић о српској представници за Евровизију - "Песма је померена"

Променио сам канал када је Констракта запевала! Саша Поповић о српској представници за Евровизију - "Песма је померена"

Мондо 09.03.2022
Саша Поповић изнео је своје мишљење о победници на избору за Песму Евровизије, Ани Ђурић, свима већ добро познатој као Констракта. Саша Поповић изнео је своје мишљење о победници на избору за Песму Евровизије, Ани Ђурић… »

Вести дана »