Povezane vesti
Anastasija Ražnatović: Mama mi je rekla da se bogato udam
Nova 09.03.2022
Mlada pevačica citirala je Šer, ali su njeni fanovi odmah pomislili na njenu majku Cecu. Naime, Anastasija je napisala: ,,Mama mi je rekla: „Dušo, znaš, jednog dana bi trebalo da se skrasiš i udaš za bogatog čoveka“. Rekla sam joj: „Mama, pa ja sam bogat… »
"Ali Mama, ja jesam bogata": Anastasija Ražnatović podelila objavu poznate pevačice i komentari pljušte
Blic 09.03.2022
Pevačica Anastasija Ražnatović dospela je u žižu interesovanja zbog objave na društvenim mrežama. Nakon što je sinoć pokazala vrele kadrove iz kade, dvadesettrogodišnja Anastasija Ražnatović je podelila citat koji je pokrenuo more poruka. Naime… »
Vesti dana »
Još jedno hapšenje zbog nestanka člana Kekine grupe: Priveden vlasnik lokala u kom je poslednji put viđen Aleksandar Nešović Baja
Nova pre 27 minutajoš 46 povezanih
(BLOG) Studenti održali proteste u Beogradu i Nišu, odgovornost za incidente pripisali funkcionerima MUP i SNS
N1 Info pre 31 minutajoš 76 povezanih
"Pokazali smo da možemo sa rukometnom silom": Srbi znaju šta ih čeka u meču odluke za Svetsko prvenstvo
Mondo pre 22 minutajoš 37 povezanih
U Nemačkoj otkriveno prisustvo virusa hepatitis A u pošiljci voća iz Srbije
Zoom UE pre 8 satijoš 27 povezanih
Putin naredio brutalne napade - 48 sati pakla; Zelenski sprema osvetu FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 39 povezanih