Povezane vesti
Saša Kovačević: Smuvao sam mnoge devojke iz svojih spotova
Nova 09.03.2022
Pop pevač je od početka karijere važio za zavodnika, a sada je otkrio pikanterije iz svog kreveta. Saša Kovačević je tokom gostovanja u emisiji „Amidži šou“ priznao da nije odoleo ni nekim devojkama koje su se pojavljivale u njegovim spotovima. „Jesam… »
Bio sam sa devojkama iz svojih spotova, jedna je završila u krevetu mojih roditelja Saša Kovačević otkrio intimu, o ovome je…
Kurir 09.03.2022
Pevač Saša Kovačević od trenutka kada je kroičio na estradu važio je za velikog zavodnika, a sada je šokirao gledaoce kada je odgovorio na jedno skakljivo pitanje. Naime, on je u emisiji Ognjena Amidžića otkrio da je imao avanture sa lepoticama iz svojih… »
Otišla u kupatilo, pa doživela neviđeni blam: Hit priča Saše Kovačevića o devojci - "Umesto u moj, legla u kevin krevet"
Mondo 09.03.2022
Urnebesna priča u emisiji Ognjena Amidžića. Urnebesna priča u emisiji Ognjena Amidžića Popularni pevač Saša Kovačević gostovao je u emisiji Ognjena Amidžića gde je ispričao blam koji mu se svojevremeno dogodio s jednom devojkom. Iako svoj emotivni život… »
Vesti dana »
Srpska lista optužuje Rašića da je dobio mandat zahvaljujući glasovima Albanaca
Nedeljnik pre 46 minutajoš 61 povezana
Iran obustavlja dalje napade na Izrael osim ako Liban bude meta
Serbian News Media pre 1 satjoš 43 povezane
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, ukinute vanredne situacije
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 26 povezanih
Stoti dan rata: Iran saopštio da obustavlja dalje napade, ali preti „još žešćim“ u jednom slučaju, oglasio se Tramp
Danas pre 16 minutajoš 29 povezanih