Povezane vesti
Saša Kovačević: Smuvao sam mnoge devojke iz svojih spotova
Nova 09.03.2022
Pop pevač je od početka karijere važio za zavodnika, a sada je otkrio pikanterije iz svog kreveta. Saša Kovačević je tokom gostovanja u emisiji „Amidži šou“ priznao da nije odoleo ni nekim devojkama koje su se pojavljivale u njegovim… »
Otišla u kupatilo, pa doživela neviđeni blam: Hit priča Saše Kovačevića o devojci - "Umesto u moj, legla u kevin krevet"
Mondo 09.03.2022
Urnebesna priča u emisiji Ognjena Amidžića. Urnebesna priča u emisiji Ognjena Amidžića Popularni pevač Saša Kovačević gostovao je u emisiji Ognjena Amidžića gde je ispričao blam koji mu se svojevremeno dogodio s jednom devojkom. Iako svoj… »
Bio sam sa devojkama iz svojih spotova, jedna je završila u krevetu mojih roditelja Saša Kovačević otkrio intimu, o ovome…
Kurir 09.03.2022
Pevač Saša Kovačević od trenutka kada je kroičio na estradu važio je za velikog zavodnika, a sada je šokirao gledaoce kada je odgovorio na jedno skakljivo pitanje. Naime, on je u emisiji Ognjena Amidžića otkrio da je imao avanture sa lepoticama… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 50 minutajoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Predsednica Skupštine Novog Sada: Predat zahtev za razrešenje uhapšenog v.d. direktora JGSP
Danas pre 3 satajoš 2 povezane