Повезане вести

Саша Ковачевић: Смувао сам многе девојке из својих спотова

Саша Ковачевић: Смувао сам многе девојке из својих спотова

Нова 09.03.2022
Поп певач је од почетка каријере важио за заводника, а сада је открио пикантерије из свог кревета. Саша Ковачевић је током гостовања у емисији „Амиџи шоу“ признао да није одолео ни неким девојкама које су се појављивале у… »
Био сам са девојкама из својих спотова, једна је завршила у кревету мојих родитеља Саша Ковачевић открио интиму, о овоме је…

Био сам са девојкама из својих спотова, једна је завршила у кревету мојих родитеља Саша Ковачевић открио интиму, о овоме је…

Курир 09.03.2022
Певач Саша Ковачевић од тренутка када је кроичио на естраду важио је за великог заводника, а сада је шокирао гледаоце када је одговорио на једно скакљиво питање. Наиме, он је у емисији Огњена Амиџића открио да је имао… »
Отишла у купатило, па доживела невиђени блам: Хит прича Саше Ковачевића о девојци - "Уместо у мој, легла у кевин кревет"

Отишла у купатило, па доживела невиђени блам: Хит прича Саше Ковачевића о девојци - "Уместо у мој, легла у кевин кревет"

Мондо 09.03.2022
Урнебесна прича у емисији Огњена Амиџића. Урнебесна прича у емисији Огњена Амиџића Популарни певач Саша Ковачевић гостовао је у емисији Огњена Амиџића где је испричао блам који му се својевремено догодио с једном девојком… »

Вести дана »