Povezane vesti
Saša Kovačević: Smuvao sam mnoge devojke iz svojih spotova
Nova 09.03.2022
Pop pevač je od početka karijere važio za zavodnika, a sada je otkrio pikanterije iz svog kreveta. Saša Kovačević je tokom gostovanja u emisiji „Amidži šou“ priznao da nije odoleo ni nekim devojkama koje su se pojavljivale u njegovim spotovima. „Jesam… »
Bio sam sa devojkama iz svojih spotova, jedna je završila u krevetu mojih roditelja Saša Kovačević otkrio intimu, o ovome je…
Kurir 09.03.2022
Pevač Saša Kovačević od trenutka kada je kroičio na estradu važio je za velikog zavodnika, a sada je šokirao gledaoce kada je odgovorio na jedno skakljivo pitanje. Naime, on je u emisiji Ognjena Amidžića otkrio da je imao avanture sa lepoticama iz svojih… »
Otišla u kupatilo, pa doživela neviđeni blam: Hit priča Saše Kovačevića o devojci - "Umesto u moj, legla u kevin krevet"
Mondo 09.03.2022
Urnebesna priča u emisiji Ognjena Amidžića. Urnebesna priča u emisiji Ognjena Amidžića Popularni pevač Saša Kovačević gostovao je u emisiji Ognjena Amidžića gde je ispričao blam koji mu se svojevremeno dogodio s jednom devojkom. Iako svoj emotivni život… »
Vesti dana »
Drama u Pekingu: Moralo da interveniše Trampovo osoblje (video)
Večernje novosti pre 34 minutajoš 31 povezana
Vojvodina je bila potkradana protiv Zvezde? Oglasio se sudijski ekspert posle finala Kupa
Mondo pre 24 minutajoš 22 povezane
Danas sunčano i toplo, za vikend mogući pljuskovi: Kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje
NIN pre 1 satjoš 16 povezanih
Nika i Atina Tošić ukrale šou na tribinama: Duško Tošić pratio finale Kupa Srbije s naslednicama
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
Poslanici Skupštine Srbije i danas o "Petrašinovićevim zakonima"
Radio 021 pre 2 satajoš 11 povezanih