Povezane vesti
Premijera „Berlinskog zida“ po tekstu i u režiji Željka Hubača na Kamernoj sceni SNP
Danas 09.03.2022
Nova drama Željka Hubača „Berlinski zid“, iliti, „Kada se mi mrtvi zaigramo živih“, kako stoji u njenom podnaslovu, premijerno će biti izvedena večeras (sreda) na Kamernoj sceni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, sa njegovim… »
Tragedije i podele unutar porodica
Dnevnik 09.03.2022
Predstava o tragediji dveju porodica, srpske i albanske, identitetu i podelama, pod nazivom „Berlinski zid – Kad se mi mrtvi zaigramo živih“, rađena po drami i u režiji Željka Hubača, biće premijerno izvedena večeras u 21 čas na Kamernoj… »
Premijera "berlinskog zida" večeras u Srpskom narodnom pozorištu
Blic 09.03.2022
Predstava „Berlinski zid“ sa podnaslovom „Kad se mi mrtvi zaigramo živih“ autora i reditelja Željka Hubača premijerno će biti odigrana večeras od 21 sat na Kamernoj sceni Srpskog narodnog pozorišta. Ova tragedija o dve porodice, srpske i… »
Vesti dana »

Dani žalosti u Severnoj Makedoniji nakon tragedije u Kočanima, građani odaju poštu
RTS pre 7 minutajoš 36 povezanih

Studenti i građani okupljaju se ispred Skupštine grada u Novom Sadu: Žandarmerija noćas razbila blokadu, sednicu obezbeđuju jake policijske snage (foto)
Blic pre 8 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 43 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti pokušali da blokiraju Skupštinu grada, policija ih napala
Insajder pre 8 minutajoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih