Повезане вести
Чеда Јовановић (ЛДП): Скуп подршке Русији срамота за Србију
Курир 09.03.2022
НОВИ САД - Лидер Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић оценио је данас да је најављена протестна вожња у Београду за подршку Русији срамота и за Београд и целу Србију. Он је на Фејсбуку објавио и прецртану… »
Велика срамота за нашу Србију! Чеда Јовановић осудио скупове подршке Русији: Борба за мир сваког човека мора бити наша опција!…
Курир 09.03.2022
Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић поручио је да је улична подршка руској агресији на Украјину велика срамота за Београд и Србију. Јовановић сматра да једино што има смисла је борба за мир сваког човека. - Зато… »
Чеда Јовановић: Протести подршке Русији су срамота за Србију
Нова 09.03.2022
"Ово је баш срамота за све нас, за наш Београд, нашу Србију. Ако је ико од народа савремене Европе страдао у паклу рата, страдали смо ми Срби. Ми смо људи који су кроз историју више живели у збегу него у својој кући, ми смо… »
"Ово је срамота за наш Београд и нашу Србију": Чеда Јовановић о новом скупу подршке Москви: Ко Русе воли, нек се моли за мир у…
Блиц 09.03.2022
Историјска је срамота Србије и Срба окретање главе од оних међу нама којии уместо борбе за мир у Украјини данас по Београду планирају скупове подршке рату који Русија води против те земље и тог народа који нас је ослободио од… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 34 повезане
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 1 сатјош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 49 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 31 повезана