Povezane vesti

Čeda Jovanović (LDP): Skup podrške Rusiji sramota za Srbiju

Čeda Jovanović (LDP): Skup podrške Rusiji sramota za Srbiju

Kurir 09.03.2022
NOVI SAD - Lider Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocenio je danas da je najavljena protestna vožnja u Beogradu za podršku Rusiji sramota i za Beograd i celu Srbiju. On je na Fejsbuku objavio i precrtanu fotografiju poziva na taj skup… »
Velika sramota za našu Srbiju! Čeda Jovanović osudio skupove podrške Rusiji: Borba za mir svakog čoveka mora biti naša opcija!…

Velika sramota za našu Srbiju! Čeda Jovanović osudio skupove podrške Rusiji: Borba za mir svakog čoveka mora biti naša opcija!…

Kurir 09.03.2022
Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović poručio je da je ulična podrška ruskoj agresiji na Ukrajinu velika sramota za Beograd i Srbiju. Jovanović smatra da jedino što ima smisla je borba za mir svakog čoveka. - Zato jedino osudom ruskog… »
Čeda Jovanović: Protesti podrške Rusiji su sramota za Srbiju

Čeda Jovanović: Protesti podrške Rusiji su sramota za Srbiju

Nova 09.03.2022
"Ovo je baš sramota za sve nas, za naš Beograd, našu Srbiju. Ako je iko od naroda savremene Evrope stradao u paklu rata, stradali smo mi Srbi. Mi smo ljudi koji su kroz istoriju više živeli u zbegu nego u svojoj kući, mi smo narod očeva koji su više… »
"Ovo je sramota za naš Beograd i našu Srbiju": Čeda Jovanović o novom skupu podrške Moskvi: Ko Ruse voli, nek se moli za mir u…

"Ovo je sramota za naš Beograd i našu Srbiju": Čeda Jovanović o novom skupu podrške Moskvi: Ko Ruse voli, nek se moli za mir u…

Blic 09.03.2022
Istorijska je sramota Srbije i Srba okretanje glave od onih među nama kojii umesto borbe za mir u Ukrajini danas po Beogradu planiraju skupove podrške ratu koji Rusija vodi protiv te zemlje i tog naroda koji nas je oslobodio od nacističke Nemačke 1944… »

Vesti dana »