Повезане вести

Станоје плануо пред Фејнорд: "Нисам ја ријалити тренер!"

Станоје плануо пред Фејнорд: "Нисам ја ријалити тренер!"

Спортске.нет 09.03.2022
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић бурно је реаговао на питање о евентуалном новом надимку уколико елиминише Фејнорд и тако "освети" црно-беле после елиминације од АЗ Алкамара пре две и по године. Станојевић је у… »
Шта је Слот смислио за Партизан, овај квартет напада црно-беле?

Шта је Слот смислио за Партизан, овај квартет напада црно-беле?

Спортске.нет 09.03.2022
Пред Партизаном је нови европски изазов, највећи од почетка сезоне, и то у осмини финала Лиге конфренција. Црно-бели ће у четвртак од 18.45х дочекати холандски Фејенорд у чијем саставу нема најбољег стрелца екипе, офанзивног… »
Партизан против Фејенорда поставља нови клупски рекорд!

Партизан против Фејенорда поставља нови клупски рекорд!

Спортске.нет 09.03.2022
Екипа Партизана ће у четвртак од 18.45х покушати да оствари што бољи резултат против холандског Фејенорда, пред реванш који се игра за седам дана на ''Де Кајпу'' у Ротердаму, а у борби за пласман у четвртфинале Лиге… »
И Фејенорд у Хумској без најбољег стрелца, а ко би могао да пропусти реванш?

И Фејенорд у Хумској без најбољег стрелца, а ко би могао да пропусти реванш?

Спортске.нет 09.03.2022
Екипа холандског Фејенорда допутовала је данас у Београд, где ће у четвртак од 18.45х одиграти прву меч одмине финала Лиге конференција против српског представника, екипе Партизана. Занимљиво, и једни и други ће сутра наступити… »
Можемо да се носимо с нападачима фејнорда: Саничанин жели да се Партизан покаже - Да искористимо једну њихову ману!

Можемо да се носимо с нападачима фејнорда: Саничанин жели да се Партизан покаже - Да искористимо једну њихову ману!

Мондо 09.03.2022
Дефанзивац Партизана жели да његова екипа оствари што позитивнији резултат против холандског тима. Дефанзивац Партизана жели да његова екипа оствари што позитивнији резултат против холандског тима. Фудбалери Партизана у… »
Лазовић пред Фејнорд, емоције на сваком кораку

Лазовић пред Фејнорд, емоције на сваком кораку

Спортске.нет 09.03.2022
Некадашњи репрезентативац Србије Данко Лазовић под посебном лупом ће посматрати дуеле Партизана и Фејнорда, клубова за који је играо у каријеру, а који ће већ у четвртак одиграти прву од две утакмице у борби за пласман у… »
„Да уживамо и афирмишемо фудбал, о саопштењима други пут“

Спорт клуб 09.03.2022
Пред први меч осмине финала Лиге конференције у којој Партизан у четвртак дочекује Фејенорд, Александар Станојевић одржао је конференцију за медије. „Пред нама је историјска утакмица и ја сам поносан на моје играче што су успели… »
Станојевић: Поносан сам, желимо да се прикажемо у најбољем светлу против Фејнорда

Станојевић: Поносан сам, желимо да се прикажемо у најбољем светлу против Фејнорда

Бета 09.03.2022
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је данас да је поносан што екипа игра двомеч са Фејнордом у осмини финала Лиге конференција, да неће калкулисати у важној утакмици пошто има обавезу према великој историји… »

Н1 Инфо 09.03.2022
Пред први меч осмине финала Лиге конференције у којој Партизан у четвртак дочекује Фејенорд, Александар Станојевић одржао је конференцију за медије. „Пред нама је историјска утакмица и ја сам поносан на моје играче што су успели… »
Шта се дешава са Фејсом? Станојевић фрустриран!

Шта се дешава са Фејсом? Станојевић фрустриран!

Спортске.нет 09.03.2022
Када се крајем јануара Љубомир Фејса вратио у Партизан, деловало је да су црно-бели добили неопходак "састојак" у тиму у одлучујућим борбама у Европи и повратку шампионске титуле. У међувремену, бивши репрезентативац Србије је… »
‘Определићу се за младост’: Станојевић саопштио ко је све спреман за сутрашњи меч, па открио да ли је задовољан формом своје…

‘Определићу се за младост’: Станојевић саопштио ко је све спреман за сутрашњи меч, па открио да ли је задовољан формом своје…

Хот спорт 09.03.2022
Поводом сутрашње утакмице, у Хумској улици одржана је конференција за медије. Сутра од 18:45 фудбалери Партизана настављају своју европску мисију, те ће у оквиру 1/8 финала Лиге конференције одмерити снаге против Фејенорда… »

Радио сто плус 09.03.2022
Фудбалери Партизана играју у четвртак од 18.45 на свом терену против Фејнорда, прву утакмицу осмине финала Лиге конференција. Станојевић је рекао да нема дилему око састава тима, да је Лазар Марковић спреман и да би требало да… »
Станојевић о фејенорду: Да уживамо и покажемо се у најбољем светлу

Станојевић о фејенорду: Да уживамо и покажемо се у најбољем светлу

Вечерње новости 09.03.2022
ФК Партизан Фудбалери Партизана сутра од 18.45 сати дочекује холандски Фејенорд у првом мечу осмине финале Лиге конференција. - Изузетно смо поносни, на наш клуб, навиијаче што можемо да присустујемо спектаклу једне европске… »
Рећи ћу шта мислим о свему! Станојевића питали о Звезди и Пиксију, он послао јасну поруку!

Рећи ћу шта мислим о свему! Станојевића питали о Звезди и Пиксију, он послао јасну поруку!

Мондо 09.03.2022
Тренер Партизана је био упитан за коментар на недавна дешавања у српском фудбалу. Тренер Партизана је био упитан за коментар на недавна дешавања у српском фудбалу. Фудбалери Партизана спремају се за први меч осмине финала… »
Нисам ја ријалити тренер, то је смешно! Станојевић се брецнуо на питање - Је л' знате шта је Партизан урадио до сада?

Нисам ја ријалити тренер, то је смешно! Станојевић се брецнуо на питање - Је л' знате шта је Партизан урадио до сада?

Мондо 09.03.2022
Тренер Партизана је на конференцији за медије говорио о предстојећем мечу црно-белих против Фејнорда. Тренер Партизана је на конференцији за медије говорио о предстојећем мечу црно-белих против Фејнорда. Фудбалери Партизана су… »

Вести дана »