Повезане вести

Мазепин: Одузели су ми сан, радио сам за ово 18 година

Мазепин: Одузели су ми сан, радио сам за ово 18 година

Спорт клуб 09.03.2022
Руски возач Никита Мазепин разочаран је одлуком Хаса да му уручи отказ, истакавши да му је на тај начин одузет сан на чијем остварењу је радио 18 година. Због војне интервенције Русије у Украјини, амерички тим је одлучио да… »
Уралкали тражи од Хаса да врати паре

Уралкали тражи од Хаса да врати паре

Данас 09.03.2022
Руска компанија Уралкали тражи од тима Формуле 1 Хаса поврат новца за нову сезону након раскида сарадње. Хас је прекинуо уговор са Уралкалијем због војне интервенције Русије у Украјини и истовремено отпустио возача Никиту… »
Син руског милијардера о избацивању из Формуле 1, открио шта ће да уради

Син руског милијардера о избацивању из Формуле 1, открио шта ће да уради

Нова 09.03.2022
За отказ сазнао из медија, није био припремљен, а најавио и шта планира да уради након шока. Никита Мазепин, сад већ бивши возач Формуле 1, само је један у низу спортиста чија је каријера стављена на паузу (можда и завршена)… »
Помоћ суспендованим руским спортистима: Никита Мазепин оснива хуманитарни фонд

Помоћ суспендованим руским спортистима: Никита Мазепин оснива хуманитарни фонд

Вечерње новости 09.03.2022
ФОТО: Инстаграм/Никита Мазепин Хас је у суботу раскинуо уговор са Мазепином, али и са руском компанијом Уралкали која је била спонзор тима, након војне интервенције Русије у Украјини. - Фондацију ће финансирати Уралкали, кроз… »
Нови проблем за Хас: Руска фирма тражи поврат уложеног новца

Н1 Инфо 09.03.2022
Руска компанија Уралкали затражила је пуну надокнаду трошкова од Хаса, пошто је амерички тим уочи почетка нове сезоне Формуле 1 одлучио да раскине спонзорски уговор. Хас је прекинуо везе са компанијум Димитрија Мазепина, док је… »

Спорт клуб 09.03.2022
Руска компанија Уралкали затражила је пуну надокнаду трошкова од Хаса, пошто је амерички тим уочи почетка нове сезоне Формуле 1 одлучио да раскине спонзорски уговор. Хас је прекинуо везе са компанијум Димитрија Мазепина, док је… »

Вести дана »