Povezane vesti
Stamatović: Podsticaji za ulaganja u nedovoljno razvijene opštine
InfoLIGA 09.03.2022
Srbija ima više od 40 nerazvijenih opština u kojima živi čak milion stanovnika. Mi, Suverenisti, obezbedićemo infrastrukturu i podsticaje svim domaćim investitorima koji žele da ulažu u nedovoljno razvijene sredine.- izjavio je Milan Stamatović… »
Stamatović: Podsticaji za ulaganje u nedovoljno razvijene opštine
Beta video 09.03.2022
ČAJETINA - "Srbija ima više od 40 nerazvijenih opština u kojima živi čak milion stanovnika. Mi, suverenisti, obezbeđujemo i podstičemo svim domaćim investitorima koji žele da ulažu infrastrukturu u nedovoljno razvijenu sredinu.", izjavio je Milan… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Mašinerija zla“ provocira Dijanu Hrku, sa razglasa u „ćacilendu“ trešti muzika: Studenti koji pešače poslali važnu poruku
Nova pre 2 minutajoš 51 povezana
"Ovo je tortura, ne muzika": Psihoterapeut o zlostavljanju Dijane Hrke ispred Skupštine
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 88 povezanih
Sudije i tužioci traže od Ustavnog suda hitnu ocenu ustavnosti Zakona o Generalštabu
Nedeljnik pre 4 satijoš 39 povezanih
Poziv iz Beograda: Studenti u blokadi traže “toplinu i razumevanje” za Dijanu Hrka i mole je da čuva zdravlje
Serbian News Media pre 17 minutajoš 23 povezane
Osumnjičen za pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja: VJT se oglasilo o hapšenju Štimca
Sputnik pre 3 satajoš 28 povezanih