Povezane vesti
Brnabić: Prioritet nove Vlade bi trebalo da bude ulazak u STO i dalja reforma javnih
Novi magazin 09.03.2022
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da bi ekonomski prioriteti buduće vlade trebalo da budu članstvo u Svetskoj trgovinskoj organizaciji (STO), kao i dalja reforma javnih preduzeća. Brnabić je, na završnici 29. Kopaonik biznis foruma, rekla… »
Brnabić: Šta od zadataka ostaje budućoj vladi
N1 Info 09.03.2022
Dalja reforma javnih preduzeća, članstvo u Svetskoj trgovinskoj organizaciji i pametna energetska tranzicija na listi su želja koje premijerka Ana Brnabić za svog mandata na čelu srpske vlade nije stigla da ostvari. Ona je, učestvujući na Kopaonik biznis… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 59 minutajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Učenici iz Srbije osvojili pet medalja na olimpijadi iz astronomije i astrofizike u Mumbaju
Danas pre 5 satijoš 1 povezana