Повезане вести

Калинићева лекција Партизану: "Све су представљали као Џордане"

Калинићева лекција Партизану: "Све су представљали као Џордане"

Спортске.нет 09.03.2022
Трофејни српски кошаркаш Никола Калинић летос се потпуно неочекивано вратио у Црвену звезду и тако одагнао наслове, који су тих дана били претрпани појачањима Партизана. Могао је и Калинић да заврши у редовима црно-белих, тим… »
Калинић: Обрадовић ме звао у Партизан, али нисам хтео, било би глупо

Калинић: Обрадовић ме звао у Партизан, али нисам хтео, било би глупо

Данас 09.03.2022
Причало се по кулоарима још летос, да је по повратку у Партизан, Жељко Обрадовић контактирао бројне играче, некадашње кошаркаше Црвене звезде. Никола Калинић је то сада и потврдио, али и образложио одлуку зашто није хтео да се… »
Калинића звао Партизан: ‘Имали смо контакт, Обрадовић ме је питао’

Калинића звао Партизан: ‘Имали смо контакт, Обрадовић ме је питао’

Хот спорт 09.03.2022
Кошаркаш Црвене звезде Никола Калинић је објаснио због чега није прешао у Партизан. Када је 2020. године започела пандемија корона вируса, Калинић је желео да се врати у Србију и буде уз породицу, а онда су стигле две понуде… »
Калинић објаснио зашто је одбио да појача Партизан

Калинић објаснио зашто је одбио да појача Партизан

Вести онлине 09.03.2022
Кошаркаш Црвене звезде Никола Калинић објаснио је зашто је одбио да пређе у редове Партизана. – Имали смо контакт током лета. Обрадовић је питао мог агента да ли бих дошао у Партизан. Ја сам одговорио да то не могу да урадим… »
Калинић: Жељко ме је звао у Партизан, али било би глупо…

Калинић: Жељко ме је звао у Партизан, али било би глупо…

Н1 Инфо 09.03.2022
Никола Калинић потврдио је да је имао позив Партизана, али да није могао да га прихвати због историје коју је имао са Црвеном звездом. Српски кошаркаш претходног лета се вратио међу црвено-беле. Јавио му се тада и Партизан, који… »
Нова бура у српској кошарци Калинић: "Звао ме је Партизан"... Гробарима се неће допасти шта је рекао

Нова бура у српској кошарци Калинић: "Звао ме је Партизан"... Гробарима се неће допасти шта је рекао

Вечерње новости 09.03.2022
ФОТО:КК Црвена звезда Никола Калинић је дао интервју литванском БаскетНевс-у и открио да је због Црвене звезде одбио понуду црно-белих... - Било је неких контаката током лета. Он (Жељко Обрадовић, тренер Партизана, прим. аут.)… »
Калинић: Звао ме је Партизан, глупо би било да сам тамо отишао

Калинић: Звао ме је Партизан, глупо би било да сам тамо отишао

Спортски журнал 09.03.2022
Никола Калинић игра фантастично, на изузетно високом нивоу је од почетка сезоне по повратку у Црвену звезду. Никола Калинић је био на мети Партизана пред почетак ове сезоне и то није никаква тајна. Потврђено је то из више извора… »
Калинић: Жељко ме је звао у Партизан, али нисам хтео

Калинић: Жељко ме је звао у Партизан, али нисам хтео

Спорт клуб 09.03.2022
Никола Калинић потврдио је да је имао позив Партизана, али да није могао да га прихвати због историје коју је имао са Црвеном звездом. Српски кошаркаш претходног лета се вратио међу црвено-беле. Јавио му се тада и Партизан, који… »
Калинић признао - Обрадовић ме звао у Партизан! Било је контакта током лета, али имам много слика у црвено-белом

Калинић признао - Обрадовић ме звао у Партизан! Било је контакта током лета, али имам много слика у црвено-белом

Мондо 09.03.2022
Партизан је хтео Калинића, али он је већ одлучио. Партизан је хтео Калинића, али он је већ одлучио. Никола Калинић је изненадио добар део кошаркашке Европе када је након сјајне прошле сезоне решио да се врати у Србију. Крилни… »
Калинић открио зашто је одбио Партизан, Звезду мотивисала еуфорија око Жељка

Калинић открио зашто је одбио Партизан, Звезду мотивисала еуфорија око Жељка

Нова 09.03.2022
Никола Калинић говорио је за један инострани портал о одлуци да одбије Партизан и врати се у Црвену звезду. Конекција са Жељком Обрадовићем из Фенербахча изгледала је обец́авајуц́е за могуц́у сарадњу у црно-белом табору, али… »

Вести дана »