Povezane vesti
"Crnogorci mi zameraju što pevam na engleskom": Predstavnica Crne Gore na Evroviziji: "Pesma je nastala od tuge kad sam…
Blic 09.03.2022
Vladana Vučinić, ovogodišnja predstavnica Crne Gore na Evroviziji u Torinu, gostovala je danas u jutarnjem programu na TV "Prva", gde je govorila o svojoj pesmi, ali i o srpskoj predstavnici Konstrakti. Vladana je istakla da joj se dopada Konstraktina… »
Crnogorska predstavnica na Evroviziji: Zameraju mi što pevam na engleskom
Nova 09.03.2022
Vladana Vučinić, ovogodišnja predstavnica Crne Gore na Evroviziji u Torinu, gostovala je danas u jutarnjem programu na TV "Prva", gde je govorila o svojoj pesmi, ali i o srpskoj predstavnici Konstrakti. Istakla je da joj Crnogorci zameraju to što peva na… »
Vesti dana »

Uživo elita 8: Finale Ukrajinka Sofi osvojila 3. mesto! Anelina sestra Sita poručila besno: "vidimo se na sudu, tražićemo uvid u glasove" (foto/video)
Blic pre 23 minutajoš 30 povezanih

Ena Čolić se guši u suzama zbog Zlatinih reči: "Mora da ima granicu!" Ima zahtev za nju, pomenula i svadbu
Telegraf pre 2 satajoš 13 povezanih

Niko nije video! Evo ko je došao da sačeka Gastoza: Krije se od kamera sve vreme, sada uhvaćena u Šimanovcima
Telegraf pre 4 satijoš 5 povezanih

"Tražiću DNK test": Munja izašao iz Elite 8, pa šokirao: "Moram da se dodvorim mami, ona to želi" (video)
Blic pre 5 satijoš 4 povezane