Повезане вести
Бојанић ни колегама не спушта цену? Ево колико је Тину Ивановић коштао један дан у његовој вили!
Свет & Скандал 09.03.2022
Кризу на естради, о којој се све више прича, поједини певачи превазилазе захваљујући некретнинама у које су годинама улагали новац, а које сада издају. Певач Милош Бојанић и његова супруга Бранка, након што су одлучили да… »
Тина Ивановић платила 700 евра Милошу Бојанићу за дан у његовој вили
Нова 09.03.2022
Певачица Тина Ивановић је свој последњи спот снимила у вили колеге Милоша Бојанића у Сремској Каменици. Он већ неко време не живи ту, те је издаје за чак 700 евра по дану, а ни колегама не спушта цену. Вила Милоша Бојанића има… »
Не даје попуст ни колегама: Певачица платила Милошу Бојанићу 700 евра за дан у његовој вили, огласио се њен муж: "Дали смо…
Блиц 09.03.2022
Милош Бојанић већ неко време не живи у својој вили у Сремској Каменици, па је од ње развио бизнис. Певач је већ неко време издаје, и то за 700 евра по дану. Писало се да је Милош Бојанић у имање уложио 1.500.000 евра, док је у… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана