Povezane vesti
Severina: Nisu mi dozvolili da u Brčkom nastupim u trenerci u bojama Ukrajine
N1 Info 09.03.2022
Popularna hrvatska pevačica Severina nastupila je u utorak u Brčkom na Trgu mladih i pred publiku izašla u trenerci, što je izazvalo niz reakcija, a danas je ona pojasnila zbog čega je nastupila u toj odeći. Za koncert u Brčkom, ona i njena ekipa imali… »
Severinu napali političari u BiH zbog podrške Ukrajini (FOTO)
Nova 09.03.2022
Pevačica Severina Vučković imala je nastup u Brčkom na kojem se pojavila u trenerci zbog čega je dobila mnoštvo negativnih komentara. Pevačica Severina Vučković imala je nastup u Brčkom na kojem se pojavila u trenerci zbog čega je dobila mnoštvo… »
Severinu političari napali što je nastupila u trenerci! Pevačica se odmah oglasila i otkrila razlog: Glasine o meni su tačne…
Kurir 09.03.2022
Pevačica Severina Vučković imala je nastup u Brčkom gde se pojavila u trenerci zbog čega je dobila mnoštvo negativnih komentara. Severina je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija u sivoj trenerci i crnim čizmama, a ona je objasnila zbog čega… »
Vesti dana »

Dosta čudan meč, Moglo je i bolje – Đoković otkrio ključ trijumfa: Izborio sam se s nervima
Dnevnik pre 2 satajoš 34 povezane

Vremenska prognoza za ponedeljak, 25. avgust 2025: Pretežno sunčano i umereno toplo
Beta pre 32 minutajoš 16 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Napad dronova na grad Sumi, Ruski PVO oborili 21 ukrajinski dron iznad ruskih regiona
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih

"Rale je varao Olju Bajrami sa mnom": Ana otkrila detalje turbulentne veze, oglasila se i Olja
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih