Povezane vesti
Vučić razgovarao sa viktorijom Nuland: Podsekretarka SAD izrazila zahvalnost Srbiji zbog podrške Ukrajini
Večernje novosti 09.03.2022
Foto ITAR-TASS/ Maxim Nikitin - Zadovoljstvo mi je što sam razgovarala sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem kako bih zahvalila Srbjii na njenoj podršci Ukrajini, tekućim nastojanjima da reši humanitarnu krizu i posvećenosti regionalnoj stabilnosti… »
Nuland izrazila zahvalnost Vučiću zbog podrške Ukrajini
RTV 09.03.2022
VAŠINGTON - Podsekretarka za politička pitanja u američkom Stejt departmentu Viktorija Nuland izrazila je zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zbog njegove podrške Ukrajini. "Zadovoljstvo mi je što sam razgovarala sa predsednikom Srbije… »
Stejt department izrazio zahvalnost Vučiću zbog podrške Ukrajini
Euronews 09.03.2022
Podsekretarka za politička pitanja u američkom Stejt departmentu Viktorija Nuland izrazila je zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zbog njegove podrške Ukrajini. Pleased to speak with 🇷🇸Serbian President @avucic to thank Serbia for its support… »
Nuland nakon razgovora sa Vučićem: Hvala na podršci Ukrajini i posvećenosti regionalnoj stabilnosti
RTS 09.03.2022
Zamenica američkog državnog sekretara za politička pitanja Viktorija Nuland na Tviteru je nakon razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem zahvalila na podršci Srbije Ukrajini i naporima u vezi sa rešavanjem humanitarne krize i posvećenosti… »
Nuland zahvalila Vučiću na podršci Srbije Ukrajini
Slobodna Evropa 09.03.2022
Podsekretarka za političke poslove u Stejt departmentu Viktorija (Victoria) Nuland zahvalila se Srbiji na podršci Ukrajini tokom razgovora sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem. Ona je navela na Tviteru da je sa Vučićem razgovarala o tekućim… »
Vesti dana »

"Uf, kako bih ja voleo tu novinu da vidim!" Deka Vukosav (105) u brzom vozu za Suboticu (foto)
Blic pre 17 minutajoš 61 povezana

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 43 minutajoš 26 povezanih

Na delu teritorije opštine Arilje proglašena je vanredna situacija
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 23 povezane