Povezane vesti
"Osnažene menjamo naše zajednice": Srbija jedna od malobrojnih država koje zakonom predviđaju obaveznu procenu rizika od…
Blic 09.03.2022
Povodom obeležavanja decenije od usvajanja Konvencije o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u porodici (Istanbulska konvencija Saveta Evrope) ministarka pravde Maja Popović, koja predsedava Savetu za suzbijanje nasilja u porodici… »
Popović: U prošloj godini sudovi izrekli 2.351 osuđujuću presudu zbog nasilja u porodici
Danas 09.03.2022
Ministarka pravde Maja Popović izjavila je danas da su primenom novih odredaba u krivičnom zakonu u cilju sprečavanja i sankcionisanja nasilja u porodici, tokom prošle godine sudovi u Srbiji izrekli 850 osuđujućih presuda zbog polnog uznemiravanja, zbog… »
Vesti dana »
Vanredno zasedanje Skupštine – objedinjena načelna rasprava o svih 18 tačaka dnevnog reda
RTS pre 6 minutajoš 46 povezanih
Skandal na Mundijalu: Kakva je uloga Trampa u poništavanju crvenog kartona fudbaleru SAD
BBC News pre 36 minutajoš 65 povezanih
Nejmar završio reprezentativnu karijeru: "Umoran sam, trudio sam se, počelo je ovde na "Met lajf" stadionu i ja sam ovde završio"
Dnevnik pre 1 satjoš 33 povezane
Neverovatno - Englez se povredio prilikom proslave sa navijačima VIDEO
B92 pre 1 satjoš 29 povezanih