Povezane vesti

Nekoliko gradskih ulica bez vode

Nekoliko gradskih ulica bez vode

Dnevnik 10.03.2022
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 10 do 15 sati biti deo Ulice Pavla Stamatovića (od Ulice Filipa Višnjića do Kosovske ulice). Takođe, zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti ulice Vase Stajića… »
Isključenja vode

Isključenja vode

RTV 10.03.2022
NOVI SAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 10 do 15 sati biti deo Ulice Pavla Stamatovića (od ulice Filipa Višnjića do Kosovske ulice). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Tri ulice kod Spensa bez vode do 14 časova

Tri ulice kod Spensa bez vode do 14 časova

Blic 10.03.2022
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 časova biti ulice Vase Stajića, Vojvođanskih brigada i Sremska. Kako navode iz JKP "Vodovod i kanalizacija", blokada vodovodne mreže će biti produžena i proširena ukoliko za tim bude bilo potrebe.… »
Delovi Novog Sada bez vode zbog havarije

Delovi Novog Sada bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 10.03.2022
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti Ulica Aranj Janoša, a do 14 časova ulice Vase Stajića, Vojvođanskih brigada i Sremska. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Deo centra Novog Sada danas bez vode

Deo centra Novog Sada danas bez vode

Radio 021 10.03.2022
Deo Novog Sada danas je bez vode. Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će biti ulice Vase Stajića, Vojvođanskih brigada i Sremska. Isključenje je planirano do 14 sati. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »

Vesti dana »